Оголошення

07 Лютого, 2020 р., 08:34
Згідно із Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28 січня 2016 року № 955-VІІІ, претенденти подають на розгляд конкурсної комісії  перспективні плани розвитку  закладів культури на 1 та 5 років та проводять відкриту публічну презентацію.
05 Лютого, 2020 р., 16:48
На території м. Тульчина знаходиться об’єкт, який увійшов до даного переліку, а саме: - металева ємність 400 куб.м., за адресою: Вінницька область, м. Тульчин, вул. Заводська, 2г яка під час приватизації не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Тульчинський консервний завод».
05 Лютого, 2020 р., 16:42
За інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології на території Вінницької області та району протягом 05-06 лютого 2020 року очікуються складні погодні умови (мокрий сніг, місцями ожеледь, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с).
24 Січня, 2020 р., 10:05
       Грип птиці, який також називають чумою птиці, представляє собою гостре вірусне захворювання, яке характеризу-ється ураженням органів травної і дихальної систем та високою загибеллю.       Грип птиці охоплює велику частину поголів’я у неблагополучному господарстві та на великій території навколо.
21 Січня, 2020 р., 12:34
З січня 2020 року рішенням НКРЕКП з рахунку за газ вилучена плата за доставку газу. Відтепер доставка газу буде оплачуватися за окремим рахунком. Вже в січні всі споживачі газу Вінниччини сплачуватимуть два окремі рахунки: один за газ, другий – за його доставку. Плата за газ буде здійснюватися постачальнику газу, а плата за доставку – окремо, за рахунком АТ «Вінницягаз». Це дозволить відокремити оплату послуг розподілу від оплати газу як товару.Таким чином споживачі газу зможуть побачити, кому та за які послуги вони сплачують кошти.
10 Січня, 2020 р., 14:26
З січня 2020 року рішенням НКРЕКП з рахунків за газ вилучена плата за доставку газу. Саме тому вже за січень всі споживачі газу отримають окремі рахунки: один за газ, другий – за його доставку (розподіл).
09 Січня, 2020 р., 10:54
Запрошуємо вас 13 січня 2020 року на 13-00 взяти участь у новорічно - різдвяних віншуваннях  “Від Різдва до Маланки звучать щедрівки та колядки”, які відбудуться  у музеї-квартирі М.Д.Леонтовича.
03 Січня, 2020 р., 12:03
У зв’язку із переходом на новий план рахунків бухгалтерського обліку, використанням міжнародного номеру IBAN та впровадженням централізованої моделі здійснення видатків місцевих бюджетів в органах Казначейства із 1 січня 2020 року змінилися рахунки для зарахування до усіх бюджетів податків, зборів і платежів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь