Оголошення

23 Квітня, 2018 р., 16:25
Керуючись ст.ст.9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  на виконання ст.ст.7,8,10,12,14, глави 2 розділу ІІ, розділу ХІІ, ХІУ, п.5 розділу ХІХ та п.п.8 розділу ХХ Податкового кодексу України,  згідно ст.25, п.24 ч.1 ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тульчинська міська рада буде виносити на розгляд засідання ради проект рішення «Про  встановлення та порядок справляння місцевих податків і зборів на території Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади  на 2019 рік».
20 Квітня, 2018 р., 16:21
Проект «Село. Кроки до розвитку», який реалізовується в рамках Меморандуму про співпрацю між Вінницькою обласною державною адміністрацією та ПАТ «Миронівський хлібопродукт» другий рік поспіль оголошує конкурсний відбір щодо надання мікрогрантової підтримки громадських ініціатив. Грант у розмірі 50 000 грн (безповоротну фінансову допомогу) на реалізацію власного проекту у рамках конкурсу мікрогрантових проектів «Село: Кроки до розвитку» отримають переможці конкурсу.
19 Квітня, 2018 р., 12:16
В даний Чай Україна переживає складний період в своїй історії, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет від збройної агресії, відстоює свою незалежність, за яку платив і продовжує платити дорогою ціною український народ. Тому основною метою сьогодення є об’єднання та не байдужість, адже, єдність - це могутня сила, яка подолає будь-якого ворога. Для того, щоб забезпечити мир та спокій, нашій країні необхідно згуртуватись.
10 Квітня, 2018 р., 14:36
Лікарі загальної практики сімейної медицини, з якими ви можете підписати декларацію  
04 Квітня, 2018 р., 12:47
Тульчинська міська рада повідомляє, що Фондом державного майна України затверджено перелік державного майна, яке згідно чинного законодавства підлягає передачі в оренду та приватизації у 2018 році.
30 Березня, 2018 р., 16:55
Кабінет Міністрів України на своєму засідання прийняв наступні нормативні акти, які мають вплив на місцеве самоврядування у сфері соціального захисту населення:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь