Новини

04 Липня, 2023 р., 11:23
Шановні правоохоронці! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем національної поліції України. Важкі будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму, зразкової дисципліни, граничної мобілізації сил, постійної готовності до самопожертви, допомоги тим, хто потрапив у біду. 
03 Липня, 2023 р., 16:57
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за січень-червень2023 року надійшло 147 403,5 тис.грн. власних доходів, що становить 53,8% до уточненого річного плану. Планові показники на І півріччя виконано на 107,6%,понад план отримано 10 435,8 тис.грн. Порівняно із відповідним періодом минулого року надходження зросли на 36 297,2 тис.грн. або на 32,7%.
03 Липня, 2023 р., 16:42
Страшна війна без жалю забирає життя наших захисників, які боронять українську державу від російського окупанта.
03 Липня, 2023 р., 09:35
Зараз родина Станчєвих бореться, аби у їхньої донечки була можливість почути цей світ. Але для цього не достатньо тільки бажання.
02 Липня, 2023 р., 08:37
Шановні працівники податкової служби Тульчинської громади! . Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем податківця України! 
01 Липня, 2023 р., 17:31
Жорстока війна принесла в Тиманівку ще одну страшну звістку. Щоденно ми втрачає своїх найкращих синів і доньок. Невимовна втрата, пекучий біль, сум, сльози..
30 Червня, 2023 р., 17:29
Завтра, 1 липня 2023 року, «на щиті» додому повертається наш захисник Сватко Дмитро Васильович
30 Червня, 2023 р., 17:01
Однією з основних цілей у роботі працівників уповноважених органів питань пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень. З метою попередження рецидивної злочинності та шляхом вдосконалення виховання неповнолітніх осіб 29 червня 2023 року була проведена робоча зустріч провідного інспектора Тульчинського районного відділу пробації Алли Федорової з ювенальними поліцейськими Тульчинського районного відділу поліції. Під час зустрічі було проаналізовано спільну діяльність протягом ІІ кварталу та визначено спільні заходи попередження дитячої злочинності та способи перевиховання неповнолітніх осіб на ІІІ квартал 2023 року. Наразі на обліку у відділі  перебуває 2 неповнолітніх які переступили межу закону та потребують особливої уваги з боку працівників превентивної поліції та уповноваженого органу з питань пробації. Наша співпраця у вихованні підростаючого покоління – це крок до того, щоб неповнолітні відчували, що дорослі їх розуміють та підтримують, ми намагаємося докласти максимум зусиль, аби ті діти, які раз оступилися, стали на шлях виправлення. Тульчинський районний відділ
30 Червня, 2023 р., 16:44
Одним із важливих пунктів безпеки споживачів газу є правильна робота димоходів та вентиляційних каналів. У спекотні літні дні необхідно бути особливо обережними під час користування газом. При користуванні проточними водонагрівачами та двоконтурними опалювальними приладами з відводом продуктів згорання в димохід, коли температура повітря зростає вище + 30˚С, характерним явищем стає відсутність тяги або наявність зворотної тяги в димових та вентиляційних каналах житлових будинків.
30 Червня, 2023 р., 16:41
Команда VinCheck.Me радо оголошує про старт конкурсу для студентів українських вишів. За найкращу написану статтю учасник отримає грантову стипендію на навчання у розмірі 20000 гривень!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь