Новини

21 Жовтня, 2021 р., 14:25
Придбання садивного матеріалу суб’єктами господарювання, як правило, здійснюється з метою його використання для закладення багаторічних насаджень, комерційного вирощування та реалізації плодово-ягідної продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках.
20 Жовтня, 2021 р., 16:27
Завжди приємною подією для Заведея Віктора Анатолійовича є відвідання КУ ‘‘Центр надання соціальних послуг’’ Тульчинської міської ради. Підвіз до Центру здійснюється спеціалізованим автомобілем для перевезення осіб з інвалідністю водієм Сергієм Чекановським.
20 Жовтня, 2021 р., 14:44
«Протягом 9 місяців 2021 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 88,1 тис. громадян, з них 51,7 мали статус безробітного. За цей період за сприяння служби зайнятості до продуктивної зайнятості вдалося повернути 20,9 тис. осіб, зокрема, кількість працевлаштованих безробітних зросла на 7,6% більше, ніж у січні-вересні 2020 року. Переважно роботодавцям були потрібні трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, підсобні робітники, водії автотранспортних засобів, робітники з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, бухгалтери, продавці продовольчих товарів, кухарі, слюсарі-ремонтники, трактористи, продавці-консультанти, а також вантажники, прибиральниці, робітники фермерського господарства», - розповідає директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.
18 Жовтня, 2021 р., 16:55
18.10.2021 року  з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у  м. Тульчині  пройшла мовчазна хода «Хода за свободу», у якій взяли участь спеціалісти УСЗН Тульчинської міської ради. Така акція не є протестом, це мирна та мовчазна хода. Яка була проведена з урахуванням карантинних обмежень.
18 Жовтня, 2021 р., 16:36
Фонд енергоефективності – державна установа, яка надає інструменти для термореновації багатоквартирних будинків з ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку).
18 Жовтня, 2021 р., 16:17
"ЦЕ КРАФТ" створений з метою підтримки мікропідприємців крафтовиків і ремісників, тому ми впроваджуємо Постійний конкурс творців. За умовами конкурсу всі охочі можуть подати ідеї на виготовлення творчого продукту (прототипу). Це Крафт щоквартально проводить конкурсний відбір на найкращу ідею виробу і власним коштом виготовляє продукт-товар або надає кошти на виготовлення переможцю. Авторські права на прототип залишаються за автором і надалі він/вона зможуть стати Продавцем на Це Крафт. Будуймо країну творців! УМОВИ ПОСТІЙНОГО КОНКУРСУ ТВОРЦІВ ЦЕ КРАФТ
18 Жовтня, 2021 р., 12:29
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 18 жовтня 2021 року з початку року надійшло 178 668,0 тис.грн. податків і платежів, що становить 77,0% до річного плану, в тому числі за жовтень місяць поступило 12 548,1 тис.грн.
18 Жовтня, 2021 р., 09:57
Щоби продовжувати бізнес в умовах пандемії, роботодавці переводять працівників на віддалені форми роботи: дистанційну або надомну. Дізнайтеся, чим ці форми відрізняються між собою і як правильно оформити дистанційного працівника.
15 Жовтня, 2021 р., 14:17
14 жовтня 2021 року у с. Тиманівка Тульчинської міської територіальної громади відбувся третій фестиваль традиційної подільської страви “Диво з горнятка – тиманівська каша”. Учасників свята привітали Тульчинський міський голова Валерій Весняний, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації Володимир Мережко, заступник начальника Управління культури та креативних індустрій Валентина Троян та директорка Українського центру культурних досліджень Ірина Френкель.
14 Жовтня, 2021 р., 08:00
 Від імені апарату міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто   щиро вітаю Вас із Днем захисників і захисниць України і святом Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв'язок поколінь, увібрали в себе багаті і славні   традиції, уособлюють мужність і героїзм оборонців  та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь