Новини

19 Листопада, 2021 р., 16:04
Аналіз виконання бюджетів проводився у розрізі шести показників, що характеризують фінансові аспекти діяльності територіальних громад:
19 Листопада, 2021 р., 10:27
Щиро вітаємо працівників сільського господарства громади з професійним святом - Днем працівників сільського господарства України. Ви становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.  Не покладаючи рук,  працюєте на сільській ниві, тваринницьких фермах для того, щоб забезпечити якісними та безпечними продуктами харчування населення країни та сировиною промисловість. Ваша праця заслуговує на велику повагу та відповідну винагороду.
18 Листопада, 2021 р., 08:41
Тезисно про головне: 1. ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВО ВИСТУПАЄ ЗА НЕДОПУЩЕННЯ ПРИВАТИЗАЦІЇ У ЛІСОВОМУ СЕКТОРІ. Підкріплюємо слова реальними діями. Наша команда ініціювала внесення лісгоспів до переліку об’єктів, що не підлягають приватизації, згідно з урядовим законопроектом №4020 «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» (додаток №5). Крім цього, Лісовий кодекс України у частині 2 статті 16 трактує, що ліси на землях державної та комунальної власності, спеціалізовані лісогосподарські підприємства не є об’єктами державно-приватного партнерства згідно із Законом України «Про державно- приватне партнерство», зокрема об’єктами концесії згідно із Законом України «Про концесію».
17 Листопада, 2021 р., 16:24
Згідно протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15 листопада 2021 року № 45 усі адміністративні території Вінницької області віднесено до «ЧЕРВОНОГО» рівня епідеміологічної небезпеки з 00 год. 00 хв. 18 листопада 2021 року та запроваджено обмеження у відповідності до пункту 35 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами).
16 Листопада, 2021 р., 11:42
15 листопада в межах проєкту " Поліцейський офіцер громади" відбулось урочисте відкриття поліцейської станції, де невдовзі розпочне  свою роботу поліцкйський офіцер громади. Начальник Тульчинського районного відділу поліції Василь Костишен звертаючись до присутніх, наголосив, що цей проєкт є прикладом дієвої співпраці поліції і громади, які спільними зусиллями вирішуватимуть проблемні питання на своїй території. Головний меседж проєкту "Я - тут, щоб оберігати, захищати, жити та працювати". Поліцейська станція обладнана усім необхідним для роботи та відпочинку поліцейського. На урочисте відкриття завітали представники Тульчинської районної державної адміністрації, Тульчинської територіальної громади, староста села та депутати.
15 Листопада, 2021 р., 16:03
Надання безоплатної правової допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.
15 Листопада, 2021 р., 10:53
З метою ефективного реагування на сучасні загрози на державному кордоні та у контрольованих прикордонних районах змінено ширину прикордонної смуги. Відповідні зміни внесені до постанови Кабінету Міністрів України № 1147 від 27.07.1998 «Про прикордонний режим». Зокрема, змінено ширину прикордонної смуги, яка становитиме 5 кілометрів вздовж всього сухопутного кордону. Раніше ширина прикордонної смуги була більшою та встановлювалася у межах прилеглих до державного кордону територій селищних і сільських рад.
15 Листопада, 2021 р., 10:50
На даний час з початку пандемії до Відділення фонду соціального страхування що обслуговує медичні заклади Тульчинщини надійшли повідомлення щодо гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, по 28 медичним працівникам, з них 1 повідомлення щодо смертельного випадку. Завершено розслідування по 25 випадкам, з них 3 випадки пов’язані з умовами праці (1-зі смертельним наслідком).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь