Новини

15 Листопада, 2021 р., 08:31
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 15 листопада 2021 року з початку року надійшло 200 355,5 тис.грн. податків і платежів, що становить 86,4% до річного плану, в тому числі за листопад місяць поступило 8 380,4 тис.грн. Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 127 267,7 тис. грн. або 63,5% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 53 966,0 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 31 217,5 тис.грн., плати за землю – 19 532,6 тис.грн., податку на нерухоме майно – 3 022,4 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 112 515,9 тис.грн. субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
12 Листопада, 2021 р., 11:50
10 листопада 2021 року працівниками служби у справах дітей Тульчинської міської ради, спільно з старшим інспектором з ювенальної превенції Тульчинського РВП, фахівцем із соціальної роботи КУ ЦНСП було організовано та проведено рейд на території смт. Кирнасівка. З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, з батьками проведені профілактичні бесіди щодо відповідального виконання батьківських обов’язків, щодо захисту законних прав та інтересів дітей.
11 Листопада, 2021 р., 14:11
Для демобілізованих учасників АТО/ООС, які повертаються до мирного життя, одним із найактуальніших питань є працевлаштування. Законом України «Про зайнятість населення» учасники бойових дій віднесені до категорій громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. «До кожного демобілізованого учасника АТО/ООС, хто звертається до служби зайнятості, наші кар’єрні радники намагаються знайти індивідуальний підхід, допомогти усвідомити людині сильні особистісні якості, самостійно визначати власні конкурентні переваги, зокрема здібності, навички, які сприятимуть в подальшому у пошуку роботи, - розповідає директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська. – Загалом за 10 місяців 2021 року у Вінницькій обласній службі зайнятості статус безробітного мали 1488 АТОвців, з них 339 були  працевлаштовані; 2 особи отримали допомогу по безробіттю одноразово для відкриття власної справи; 28 - проходили професійне навчання; 13 – брали участь у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру. Двох демобілізованих учасників АТО працевлаштували до роботодавців на нові робочі місця, по яких прийнято рішення щодо компенсації витрат роботодавця у розмірі єдиного соціального внеску».
11 Листопада, 2021 р., 14:08
11 листопада 2021 року у Тульчинській міській раді відбулося  засідання робочої групи з питань  підготовки проєкту бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2022 рік. До обговорення були запрошені члени робочої групи, депутати міської ради, керівники структурних підрозділів та старости сільських населених пунктів. У засіданні робочої групи взяв участь міський голова Валерій Весняний. У процесі роботи заступник міського голови, голова робочої групи - Віталій Побережник ознайомив присутніх із орієнтовним графіком засідань робочої групи з питань підготовки проекту бюджету громади на 2022 рік. 
10 Листопада, 2021 р., 09:18
Як підвищити енергоефективність будинку? По-перше, необхідно визначити, де будинок втрачає тепло. Як правило, тепловтрати йдуть від нещільних дверей та вікон, системи вентиляції, неутеплених стін, підлоги та стелі. Можна купити найдорожче газове обладнання з високим ККД, але не отримати від нього економії через не утеплений і не енергоефективний будинок. По-друге, оцінити стан опалювальної системи. Якщо вашому котлу більше 15 років – він не буде заощадливо працювати. Потрібно провести очищення радіаторів і мереж та встановити новий котел, який підходить до вашої системи опалення. По-третє, можна встановити додаткове газове устаткування – кімнатні терморегулятори та модем для дистанційної передачі даних – з ними ви зможете контролювати витрати енергоносіїв та встановлювати оптимальну температуру у приміщенні. По-четверте, зверніть увагу на систему вентиляції. Зазвичай на неї  встановлюють рекуператор.
09 Листопада, 2021 р., 15:57
53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України оголошує місяць цифрової грамотності — масштабну інформаційну кампанію, яка надихне українців на навчання цифрових навичок. 
09 Листопада, 2021 р., 12:17
Як розповідає директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська, станом на 01 листопада 2021 року кількість актуальних вакансій, заявлених роботодавцями до Вінницької обласної служби зайнятості, становила 1,9 тис. одиниць, в т. ч. по місту Вінниця 669 вакансій. На одну вакансію претендувало 6 безробітних. 
08 Листопада, 2021 р., 14:48
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 08 листопада 2021 року з початку року надійшло 195 775,3 тис.грн. податків і платежів, що становить 84,4% до річного плану, в тому числі за листопад місяць поступило 3 800,3 тис.грн.  Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 124 930,0 тис. грн. або 63,8% від усіх надходжень.
08 Листопада, 2021 р., 10:24
Стартував конкурс Вінницької обласної ради «Комфортні громади» на 2021-2022 роки. Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація проєктів-переможців фінансуватиметься за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел. 
08 Листопада, 2021 р., 08:30
Згідно із частиною першою статті 31 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 (далі – Закон) підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності є листок непрацездатності. Частиною третьою статті 30 Закону визначено, що рішення про призначення матеріального забезпечення приймається комісією (уповноваженим) із соціального  страхування підприємства.Відповідно до пункту 2.2 Положення про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 19.07.2018 № 13, комісія із соціального страхування підприємства зобов’язана приймати рішення про призначення матеріального забезпечення, про відмову в призначенні матеріального забезпечення, про припинення виплати його (повністю або частково), розглядати підставу і правильність видачі та заповнення листків непрацездатності та інших документів, які є підставою для надання матеріального забезпечення. Обов’язкова наявність акта розслідування нещасного випадку невиробничого характеру при призначенні допомоги по тимчасовій непрацездатності внаслідок травми, не пов’язаної з нещасним випадком на виробництві, чинним законодавством не передбачена. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь