Новини

13 Грудня, 2021 р., 10:38
Тульчинська міська рада щиро вітає Віталія Володимировича Тихоліза -  завідувача навчально-виробничої практики, голову циклової комісії народно-інструментального мистецтва (народні інструменти), викладача вищої категорії, керівника народного фольклорно-інструментального колективу «Кобза» з отриманням заслуженої нагороди - Грамоти Верховної Ради України. Високу відзнаку вручила народний депутат України - Лариса Білозір.  
10 Грудня, 2021 р., 16:42
9 грудня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії по проведенню конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства "Тульчинська центральна районна лікарня" Тульчинської міської ради.
10 Грудня, 2021 р., 08:22
Завдання зберігання насіння - зберегти якість насіння певний час від збирання до використання. Насіння, що закладається на зберігання, повинно мати високу життєздатність. Насіння зі зниженою енергією проростання та схожістю, травмоване, проросле, неякісно відсортоване, пошкоджене патогенною мікрофлорою погано зберігається.   Щоб насіння не втратило посівні якості, його потрібно зберігати в обладнаних насіннєсховищах згідно плану розміщення насіння по культурах, сортах і репродукціях. Розмір насіннєсховища визначають, виходячи із розрахункової кількості насіння, яке залишається на тривале зберігання (середня об'ємна маса насіння 0,75 т/м3).  
10 Грудня, 2021 р., 08:19
ВІДДІЛ ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ:  До 1 січня 2025 року всі власники або спадкоємці земельних ділянок (паїв) повинні оформити право власності на свої земельні ділянки.
09 Грудня, 2021 р., 08:12
З 19 грудня в Україні стартує ініційована Президентом України Програма підтримки бізнесу, який зазнав втрат під час карантину. Мета Програми - цільове фінансування бізнесу від держави шляхом надання підтримки громадянам України. Державна підтримка складе не менше 3 млрд грн у 2021 р. Планується надалі збільшення фінансування в залежності від участі громадян у Програмі. Термін дії Програми – 1 рік (з 19.12.2021 до 18.12.2022). Участь у програмі приймають всі громадяни України, які досягли 18 років.
08 Грудня, 2021 р., 17:49
З 25 листопада по 5 грудня 2021 року у громаді тривало голосування за проекти І етапу конкурсу «Комфортні громади у 2021-2022 роках».  7 грудня відбулося засідання відбіркової комісії з організації та проведення І етапу конкурсу Вінницької обласної ради «Комфортні громади» для затвердження проектів, які буде подано ІІ етап конкурсу.
08 Грудня, 2021 р., 11:20
Постачальник енергоресурсів ТОВ «Вінницягаз Збут»,що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ, пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на перший квартал 2022 р. за тарифом «Фіксований». Таким чином клієнти компанії можуть захистити себе від коливання цін на  гуртових ринках електроенергії протягом найхолоднішої пори року, і провестисвята, не турбуючись, якою буде по їх закінченню ціна електроенергії. До кінця березня вона для них залишиться незмінною.
08 Грудня, 2021 р., 09:34
Усі керівники суб’єктів господарювання, незалежно від форми власності та галузевого спрямування, зацікавлені у збереженні належних матеріальних цінностей, як на території, так і виробничих та офісних приміщеннях.Кожне підприємство, установа, організація змушені вдаватися до різних заходів, спрямованих на забезпечення збереження майна шляхом взяття на роботу охоронників /сторожів, що передбачається штатними розписами підприємств, або на договірних засадах залучаються фахівці спеціалізованих охоронних фірм.
06 Грудня, 2021 р., 17:02
Програма "EU4Skills: кращі навички для сучасної України" – це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії, тривалістю 5 років (2019-2023рр.), для підтримки реформи професійно- технічної освіти в Україні. В рамках співпраці з реалізації програми EU4Skills з березня по листопад 2021 року у Вінницькій обласній службі зайнятості проводилось пілотне впровадження інформаційної системи аналізу та прогнозування регіональних ринків праці, яка складається з чотирьох основних блоків: - аналіз статистичних показників регіонального ринку праці; - опитування роботодавців щодо актуальних та перспективних кадрових потреб; - опитування випускників, що навчались за кошти регіонального замовлення; - проведення засідань експертних фокус-груп щодо перспектив розвитку окремих видів економічної діяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь