Новини

15 Грудня, 2021 р., 15:10
Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 року № 80 «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».
15 Грудня, 2021 р., 11:14
Від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Днем працівників суду!
15 Грудня, 2021 р., 09:28
На черговому засіданні депутатської комісії міської ради із земельних питань, яке відбулося 14 грудня 2021 року, члени комісії ознайомилися із проєктом бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2022 рік. У роботі комісії взяли участь секретар міської ради Віталій Чуба та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Швець. Начальник фінансового управління Ірина Тихонюк ознайомила присутніх із особливостями формування бюджету громади та основними показниками дохідної та видаткової частини бюджету на наступний рік. Під час обговорення члени комісії звернули увагу на посилення роботи  апарату міської ради щодо залучення додаткових джерел надходжень до бюджету громади, проведення інвентаризації земельних ділянок. За результатами розгляду проект бюджету рекомендований до розгляду на черговій сесії міської ради.
14 Грудня, 2021 р., 17:27
14 грудня 2021 року в парку "Пам'ять" в м.Тульчин відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку «Дзвони Чорнобиля» до Дня ліквідатора аварії на ЧАЕС за участю міського голови Валерія Весняного та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Також Валерій Весняний вручив грамоти Тульчинської міської ради учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
14 Грудня, 2021 р., 17:20
14.12.2021 року під головуванням голови Тульчинської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Тульчинської міської ради, на якому розглядалися наступні питання:
14 Грудня, 2021 р., 16:06
Діти – найцінніший скарб нашого міста, наша надія, гордість та майбутнє. Розвивати, підтримувати їх та створювати їм належні умови- святий обов’язок сім’ї , влади та громадськості. Сьогодні щирий уклін приносять діти, батьки, працівники закладу Ларисі Миколаївні Білозір за такі потрібні для малят подарунки до зимових свят. 
14 Грудня, 2021 р., 08:44
 13 грудня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань освіти, культури, охорони здоров′я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю  та комісії з питань будівництва і архітектури, охорони природи, екології, благоустрою та комунальної власності. У роботі спільного засідання постійних комісій взяли участь міський голова Валерій Весняний, секретар міської ради Віталій Чуба, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Побережник, Алла Поваляєва та Олена Швець.  
13 Грудня, 2021 р., 14:56
13 грудня відбулося вшанування пам’яті видатного українського композитора, хорового диригента, фольклориста, педагога i громадського діяча Миколи Дмитровича Леонтовича з нагоди 144 річниці з дня його народження. Захід відбувся за участі керівництва Тульчинської міської ради, працівників галузі культури громади, студентської молоді Тульчинського фахового коледжу культури. Теплі слова та спогади про композитора прозвучали від заступника директора з наукової роботи Тульчинського краєзнавчого музею Світлани Лукашенко. У виконанні народної аматорської хорової капели ім. М.Д.Леонтовича звучали славетний «Щедрик» та відомий твір «Прощай село». Після закінченнюя заходу відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника відомого земляка.
13 Грудня, 2021 р., 14:53
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 13 грудня 2021 року з початку року надійшло 217 810,7 тис.грн. податків і платежів, що становить 93,9% до річного плану, в тому числі за грудень місяць поступило 5 779,2 тис.грн. Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 138 372,5 тис. грн. або 63,5% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 58 470,5 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 34 123,0 тис.грн., плати за землю – 21 022,9 тис.грн., податку на нерухоме майно – 3 124,2 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 121 625,9 тис.грн. субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
13 Грудня, 2021 р., 14:44
10 грудня 2021 року в Тульчинській міській раді відбулося засідання комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі. У роботі комісії взяли участь міський голова Валерій Весняний, секретар міської ради Віталій Чуба, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Побережник, Алла Поваляєва та Олена Швець. На засіданні комісії депутати ознайомилися із проєктом бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2022 рік. Начальник фінансового управління міської ради Ірина Тихонюк ознайомила присутніх із особливостями формування проєкту бюджету громади на наступний рік, основними показниками бюджету за доходами та видатками, доопрацьованими із врахуванням Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік». Під час обговорення було заслухано головних розпорядників бюджетних коштів, керівників бюджетних установ, та начальників структурних підрозділів міської ради. Члени комісії підтримали проєкт бюджету громади на наступний рік із пропозиціями та зауваженнями. Далі проєкт рішення «Про бюджет Тульчинської міської територіальної громади на 2022 рік» буде розглянуто в інших комісіях міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь