Новини

15 Лютого, 2022 р., 15:28
На даному етапі життя країни, спокій – головна зброя та підтримка один одного. Ми продовжуємо вести звичайний спосіб життя, працюємо, навчаємось.
15 Лютого, 2022 р., 15:22
15 лютого 2022 року в м. Тульчині відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з території Республіки Афганістан.
15 Лютого, 2022 р., 09:33
15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав і 33-тю річницю виведення радянських військ з Афганістану. Ці бойові дії тривали протягом майже 10 років (з 1979 до 1989 рр.). У них взяли участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад 3 000 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4 000 отримали інвалідність. Нині в Україні — близько 150 тисяч ветеранів Афганістану. Війна була несправедливою з боку Радянського Союзу як щодо місцевого населення Афганістану, так і власних громадян. Часто зовсім юних хлопців, яких відправляли воювати до далекої азійської країни за інтереси вищого керівництва радянської імперії та без належної військової підготовки. Проте сучасна Україна не має права забувати своїх “ветеранів Афгану”. Багато з них не обирали свою долю, а були змушені йти за наказом. Їм довелося воювати в надзвичайно тяжких умовах, де все одно знаходилося місце для військового подвигу. Чимало тих, хто пройшов Афганську війну, згодом зробили неоціненний внесок у розбудову національних Збройних сил України. 
14 Лютого, 2022 р., 11:15
Виконання обов’язків тимчасово відсутнього працівника — це заміна працівника, відсутнього у зв’язку з хворобою, відпусткою, відрядженням та з інших причин, коли працівник поряд зі своєю основною роботою виконує обов’язки тимчасово відсутнього працівника. 
14 Лютого, 2022 р., 10:44
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 14 лютого 2022 року з початку року надійшло 25 185,1 тис. грн. податків і платежів, що становить 64,0% до планових показників за звітний період.  Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 14 796,4 тис. грн. або 58,8% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 8 217,1 тис. грн., з них надійшло єдиного податку – 6 355,2 тис. грн., плати за землю – 1 537,6 тис. грн., податку на нерухоме майно – 295,2 тис. грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 20 181,5 тис. грн. дотацій і субвенцій із державного бюджету.
12 Лютого, 2022 р., 18:56
10 лютого Експертна рада визначила переможців конкурсу та ухвалила рішення про фінансування. Вперше обласний конкурс був проведений у 2 етапи. Громадяни на місцях мали змогу особисто подати проєкт, який важливий для громади, та сприяти в організації голосування за нього. Проєкти, які набрали найбільшу кількість голосів, подали на конкурс та презентували перед незалежною експертною комісією.
11 Лютого, 2022 р., 08:33
Помер колишній головний лікар Тульчинської центральної районної лікарні, Заслужений лікар України та Почесний громадянин міста - Анатолій Прищак.
10 Лютого, 2022 р., 16:50
Сектор Тульчинське бюро правової допомоги інформує: "Виїзд дитини за кордон: порядок та процедура оформлення"
09 Лютого, 2022 р., 16:01
Головне управління ДПС у Вінницькій області повідомляє, що у зв’язку з набранням чинності з 01.01.2022р. положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи - підприємці, що перебувають на спрощеній системи оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ - IV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійсненні розрахункових операцій та з метою підготовки суб’єктів господарювання до запровадження розширеної фіскалізації, до якої згідно з чинним законодавством України залучаються усі суб’єкти господарювання (крім платників єдиного податку І групи), на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» 11 лютого 2022 року відбудеться зустріч Начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Вінницькій області Романа Насадюка та Начальника Немирівського відділу камеральних перевірок ГУ ДПС у Вінницькій області Лілії Пастушенко з платниками податків об 11 годині в приміщенні ТРК «Європейський» (1 поверх, Хол), за адресою м.Тульчин, Миколи Леонтовича, 55 Б.
09 Лютого, 2022 р., 15:54
ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, активно бере участь у тендерах як постачальник електроенергії для бюджетних організацій, пропонуючи вигідні умови та супровід персонального менеджера. Наразі компанія постачає електроенергію 150 установам та організаціям. «Всього за 2021- 2022 роки ТОВ «Вінницягаз Збут» реалізувало 7,3 млн кВт·год електроенергії. Дві третини цього обсягу спожив бюджетний сектор. Школи, лікарні, дитячі садочки, бібліотеки, державні та комунальні структури різного напрямку - далеко не весь перелік бюджетних організацій, які сьогодні є нашими клієнтами», - зазначив начальник відділу продажів юридичним особам Віктор Пишнов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь