Новини

15 Червня, 2022 р., 14:21
Для забезпечення якісного та комфортного проживання громадян, надання їм якісних адміністративних, освітніх, соціальних, культурних та багатьох інших послуг, органи місцевого самоврядування повинні мати у своєму розпорядженні достатні фінансові ресурси. За п‘ять місяців цього року до загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади надійшло 89,6 млн. грн. власних доходів. Основними джерелами наповнення бюджету громади є податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, податок на нерухоме майно, земельний податок та орендна плата за землю. Зокрема, частка ПДФО у загальній сумі власних доходів становить 65,3%, єдиного податку – 17,7%, податку на нерухомість – 1% та плати за землю – 8,2%.
15 Червня, 2022 р., 11:59
В Україні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.
15 Червня, 2022 р., 08:38
Так, працівник може припинити відпустку для догляду за дитиною, письмово повідомивши роботодавця про таке рішення не пізніш як за 10 календарних днів до дня виходу на роботу. Відповідно до статті 179 Кодексу законів про працю України за бажанням матері або батька дитини одному з них надається відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку з виплатою за ці періоди допомоги відповідно до законодавства. У разі, якщо дитина потребує домашнього догляду, одному з батьків дитини в обов’язковому порядку надається відпустка без збереження заробітної плати тривалістю, визначеною у медичному висновку, але не більш як до досягнення дитиною шестирічного віку.
14 Червня, 2022 р., 10:46
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ
13 Червня, 2022 р., 15:30
13 червня 2022 р. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Тульчинської міської ради.
13 Червня, 2022 р., 11:09
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 13 червня 2022 року з початку року надійшло 95 928,4 тис.грн. податків і платежів, в тому числі за червень місяць отримано 6 289,8 тис.грн., що становить 37,3% до річного плану. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 64 122,1 тис. грн. або 66,8% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 24 645,6 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 16 196,8 тис.грн., плати за землю – 7 455,0 тис.грн., податку на нерухоме майно – 941,7 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 64 639,5 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
13 Червня, 2022 р., 11:00
Тульчинське відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє, що у зв’язку з терміновим виконанням робіт по реконструкції системи газопостачання,  буде тимчасово припинена подача газу з 09 год. 14 червня 2022 р.  у м.Тульчині по вул.Мендєлєєва,7. Роботи будуть проведені у найкоротший строк. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт
13 Червня, 2022 р., 08:39
Комісія при виконавчому комітеті Тульчинської міської ради з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади продовжує процес деколонізації, тобто позбавлення об’єктів топоніміки населених пунктів громади від ідеологічних кліше та міфів російської імперської спадщини. Вважаємо дерусифікацію та деколонізацію логічним продовженням процесів декомунізації.
12 Червня, 2022 р., 08:06
День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого до апостолів є днем становлення Християнської церкви. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поряд.
10 Червня, 2022 р., 17:12
"Я граю для Бога, а ви слухайте" - такими словами розпочалася концертна програма "Дух України" відомого скрипаля Кирила Стеценка в Тульчині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь