Новини

16 Червня, 2022 р., 17:38
Відповідно до розпорядження Тульчинського міського голови у зв’язку з трагічною загибеллю, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, старшого лейтенанта Збройних сил України, командира 3 піхотної роти Зленка Віталія Дмитровича, 1966 р.н., жителя смт. Кирнасівка, Тульчинського району, що сталася між населеними пунктами Біла Криниця та Велике Артакове Миколаївської області, 13 червня 2022 року в ході повномасштабного вторгнення росії на територію України, російсько-української війни, з метою вшанування пам’яті загиблого, керуючись пп.19,20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
16 Червня, 2022 р., 16:17
Напередодні Дня медичного працівника  відбулися урочистості до Дня медичного працівника. Міський голова Валерій Весняний, голова Тульчинської РДА Олександр Гаврилюк, депутат Вінницької обласної ради Ярослав Хребтій та помічник народного депутата Лариси Білозір Галина Лозінська привітали з професійним святом колективи КНП «Тульчинська ЦРЛ», КНП «Тульчинський центр ПМСД», філії КНП "ТМО "Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради""Тульчинська станція екстреної медичної допомоги" та КНП "Тульчинська стоматологічна поліклініка".
16 Червня, 2022 р., 14:53
У відповідь на нагальні потреби громад, які спричинені вторгненням росії в Україну, U-LEAD надає підтримку 250 громадам. Серед них і Тульчинська. Адже серед основних критеріїв відбору громад була співпраця, партнерство та кількість ВПО.
16 Червня, 2022 р., 14:52
????Сьогодні орієнтовно о 17 годині зустрічаємо загиблого воїна живим коридором в м.Тульчин від арки (вул.Незалежності) до будинку культури (вул.М.Леонтовича, 62). 
16 Червня, 2022 р., 10:32
Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг. 
16 Червня, 2022 р., 10:31
Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді.
16 Червня, 2022 р., 09:21
Сьогодні отримали жахливу звістку про чергову втрату.  13 червня 2022 року старший лейтенант, командир 3 піхотної роти Віталій Дмитрович Зленко загинув між населеними пунктами Біла Криниця та Велике Артакове Миколаївської області, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України. В ході виконання бойового завдання був вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину.
15 Червня, 2022 р., 16:48
Рішенням виконавчого комітету від 15 червня 2022 року затверджено нові тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, що надаються комунальним підприємством "Тульчинводоканал".  Про це міський голова попереджав у своїх зверненнях до мешканців громади на початку війни. Ситуація із боргами населення не покращилася, а навпаки - погіршилася. На сьогодні заборгованість фізичних та юридичних осіб становить 761 тисяч грн. 
15 Червня, 2022 р., 16:41
Адміністрація КП «Тульчинкомунсервіс» повідомляє про те, що з 01 липня 2022 р. змінено тарифи на послуги поводження з твердими побутовими відходами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь