Новини

13 Червня, 2022 р., 08:39
Комісія при виконавчому комітеті Тульчинської міської ради з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади продовжує процес деколонізації, тобто позбавлення об’єктів топоніміки населених пунктів громади від ідеологічних кліше та міфів російської імперської спадщини. Вважаємо дерусифікацію та деколонізацію логічним продовженням процесів декомунізації.
12 Червня, 2022 р., 08:06
День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого до апостолів є днем становлення Християнської церкви. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поряд.
10 Червня, 2022 р., 17:12
"Я граю для Бога, а ви слухайте" - такими словами розпочалася концертна програма "Дух України" відомого скрипаля Кирила Стеценка в Тульчині.
10 Червня, 2022 р., 15:03
Безпека постраждалих – найголовніше. Убезпечити жінок і дівчат, чоловіків і хлопців від наруги у надзвичайних ситуаціях — обов'язок кожного і кожної. Основні принципи – підтримка, повага, захист. Сексуальне насильство — тяжкий злочин, і важливо сповістити правоохоронні органи про нього. Якнайшвидше (протягом 72 годин) зверніться за медичною допомогою, особливо якщо ви пережили сексуальне насильство. Ви маєте право на підтримку. 
10 Червня, 2022 р., 08:32
Міністерство соціальної політики продовжує опікуватися українцями, які потребують соціального захисту. Для того, аби громадяни змогли дізнатися усю актуальну інформацію у сфері соціального захисту населення, у міністерстві функціонує 4 “гарячі лінії”, а саме: - “Гаряча лінія” із соціальних питань - 15-39 для консультацій осіб з інвалідністю.
10 Червня, 2022 р., 08:23
Мінрегіон проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Конкурс проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».
09 Червня, 2022 р., 17:19
9 червня гуманітарно-координаційний центр Тульчинської міської ради отримав засоби гігієни для переселенців. Міжнародний фонд «Відродження» придбав цей товар на суму 140 473 грн. у мережі магазинів "Калина", в рамках проекту "Гуманітарна допомога для переселенців".  
07 Червня, 2022 р., 12:11
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: "Реєстрація договору оренди земельної ділянки в умовах воєнного стану" В зв’язку з запровадженням в Україні правового режиму воєнного стану, до сектору «Тульчинське бюро правової допомоги» звертаються громадяни, які хотіли б орендувати або віддати в оренду земельну ділянку.
07 Червня, 2022 р., 11:46
До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Тульчинській громаді! Є можливість отримати продуктові пакунки від Міжнародної гуманітарної організації World Central Kitchen.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь