Новини

08 Липня, 2022 р., 23:16
У Тульчині попрощалися із 46-річним захисником Олегом Гуменним. Із початком повномасштабного вторгнення росії проходив військову службу старшим механіком-водієм у лавах 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону.
08 Липня, 2022 р., 15:20
Відділ Центр надання адміністративних послуг Тульчинської міської ради відновлює прийом громадян у сфері декларування та реєстрації місця проживання (перебування). Звертаємо увагу : - для отримання витягу з Реєстру територіальної громади дітям до 14 років необхідно отримати індентифікаційний код; - отримати витяг із реєстру територіальної громади про місце проживання наразі можна самостійно на порталі «Дія».
08 Липня, 2022 р., 15:07
Інформуємо, що з червня Фонд соціального страхування України відновив направлення українців на реабілітаційне лікування. Повний курс лікування фінансується за кошти Фонду. Вчасне відновне лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів є запорукою швидшого відновлення після інсультів, інфарктів, операцій та інших важких станів. У чисельних випадках курс реабілітації дозволяє уникнути настання первинної інвалідності.
08 Липня, 2022 р., 14:56
1. Повна назва документа державного планування: «Детальний план території для нового будівництва майданчика для зберігання суміші органічної від утримання курчат-бройлерів на землях Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту с. Ульянівка) Вінницької області», розроблено відповідно до рішення Тульчинської міської ради Тульчинського району Вінницької області №1660 від 10 травня 2022 року, 8 скликання 31 (позачергова) сесія. В звіті про стратегічну екологічну оцінку детального плану території для нового будівництва майданчика для зберігання суміші органічної від утримання курчат-бройлерів на землях Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту с. Ульянівка) Вінницької області, проведена оцінка впливу параметрів забудови та ландшафтної організації території  на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).
08 Липня, 2022 р., 14:49
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: "Порядок укладання шлюбу в умовах воєнного стану"
08 Липня, 2022 р., 08:46
Сьогодні об 11 годині відбудеться церемонія прощання із воїном Олегом Гуменним, який загинув 27 червня у Лисичанську Луганської області.
08 Липня, 2022 р., 08:05
Відповідно до розпорядження Тульчинського міського голови від 08.07.2022р. № 02-06-104 у зв’язку з трагічною загибеллю, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, військовослужбовця  Збройних сил України, старшого механіка-водія 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону, солдата Гуменного Олега Антоновича,  1975 р.н., жителя м.Тульчин, Вінницької області, що сталася  у Лисичанську, Луганської області 27 червня 2022 року в ході повномасштабного вторгнення росії на територію України, російсько-української війни, з метою вшанування пам’яті загиблого, керуючись пп.19,20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
07 Липня, 2022 р., 15:16
Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило програми безповоротних грантів для аграріїв, які були затверджені на черговому засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. Це стосується розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, а також тепличних господарств. 
07 Липня, 2022 р., 08:50
Продовжує роботу національна платформа «UNITED 24», яка працює в режимі «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян для підтримки України. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.
06 Липня, 2022 р., 12:05
Солдат,  Гуменний Олег Антонович 21 вересня 1975 р.н., житель міста Тульчин,  був старшим механіком-водієм 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону.  27 червня 2022 року у Лисичанську Луганської області, під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника потрапив під ворожий обстріл, внаслідок чого отримав поранення несуміжні із життям. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь