Новини

01 Липня, 2022 р., 14:47
Тульчинське відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє, що у зв’язку з плановими роботами Золотоніського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів ТОВ «Оператор газотранспортної системи України», з 9.00 до 20.00 год. 07 липня 2022 року буде припинено подачу газу до ГРС «Тульчин», ГРС «Тарасівка», ГРС «Тульчин ТОВ Газовик», ГРС «Томашпіль».
01 Липня, 2022 р., 11:24
Шановні працівники архітектури! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем архітектури України, яке щорічно відзначають 1 липня!
30 Червня, 2022 р., 18:16
29 червня у Тульчинську громаду доставлено вантаж із значною гуманітарною допомогою від Фонду Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща), яка тісно співпрацює з благодійною організацією «Благодійний фонд «МХП-Громаді» 
30 Червня, 2022 р., 08:24
Відповідно до Розпорядження Тульчинської міської ради №02-06-95 від 28.06.2022 року «Про створення комісії з проведення обстежень об’єктів (будівель, споруд, приміщень) у закладах освіти Тульчинської міської ради щодо можливості їх використання для укриття населення (працівників, учнів, вихованців) як протирадіаційних укриттів, найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення» було затверджено комісію у складі: Поваляєвої Алли Анатоліївни, заступника Тульчинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови комісії, Митрицана Михайла Михайловича, начальника відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, заступника голови комісії, Граб Наталії Петрівни, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, секретаря комісії, Балюк Ніни Василівни, начальника господарської групи відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, Глізнєцова Володимира Миколайовича, провідного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, Деркача Юрія Григоровича, завідувача сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Тульчинської міської ради, Мельник Любов Іванівни, лікаря КНП «Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тульчинської міської ради, Лавриченка Юрія Вікторовича, головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності управління житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності та містобудування і архітектури Тульчинської міської ради, Подвишенської Світлани Олександрівни, провідного фахівця відділу організації пожежно - профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області, Медик Людмили Валеріївни, головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного режиму Тульчинського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області.
29 Червня, 2022 р., 17:13
Різниця між контрактом та строковим трудовим договором  Відповідно до ст. 21 Кодексу Законів про Працю особливою формою трудового договору є контракт, в якому строк його дії, права, обов`язки і відповідальність сторін (в тому числі матеріальна), умови матеріального забезпечення і організації праці працівника, умови розірвання договору, в тому числі дострокового, можуть встановлюватися  угодою сторін. Сфера застосування контракту визначається законами України. 
29 Червня, 2022 р., 15:50
АТ «Вінницягаз» звертає увагу споживачів, що зі зміною вашого постачальника газу порядок оплати послуг розподілу (доставки) газу не змінився. Розмір, способи та строки оплати залишаються без змін. Оплату послуги розподілу газу, як і раніше, потрібно здійснювати до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто за червень до 20 червня. Рівними платежами щомісяця за тим самим особовим рахунком та реквізитами АТ «Вінницягаз».
29 Червня, 2022 р., 10:23
28 червня 2022 року в Тульчині, на площі центру культури та дозвілля Тульчинської міської ради провели тематичну програму присвячену Дню Конституції України «Квітуй, Україно, і слався в віках».
29 Червня, 2022 р., 08:31
Незалежно від того, хто є вашим постачальником газу, «Нафтогаз України» чи будь-яка інша компанія, показання лічильника необхідно, як і раніше, передавати газорозподільній компанії - АТ «Вінницягаз». Нагадуємо, що показання лічильника газу потрібно передавати з 1 по 5 число кожного місяця. Це можна зробити дистанційно за допомогою онлайн-сервісів: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільний додаток 104.ua, чат-боти «7104ua» у Viber чи Telegram, СМС на короткий номер 7104.
28 Червня, 2022 р., 08:08
Від імені Тульчинської міської ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету прийміть найщиріші вітання з нагоди  визначного державного свята  -  Дня Конституції України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь