Новини

02 Серпня, 2022 р., 12:14
1 серпня у Тульчинській громаді відбулась зустріч представників БФ «Право на захист» з міським головою Валерієм Весняним, заступником Аллою Поваляєвою та начальником управління соціального захисту населення Аллою Авраменко. Під час якої обговорили питання, пов'язані з внутрішньо переміщеними особами у Тульчинській громаді.
01 Серпня, 2022 р., 16:53
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за січень-липень 2022 року надійшло 132 948,5 тис.грн. власних доходів, що становить 51,7% до річного плану. Планові показники на 7 місяців виконано на 95,4%, недоотримано до плану 6 346,2 тис.грн. Порівняно із відповідним періодом минулого року надходження зросли на 6 038,8 тис.грн. або на 4,8%. Основним податком, що наповнює місцеву казну, залишається податок на доходи з фізичних осіб, виконання якого за 7 місяців 2022 року становить 91 428,1 тис.грн. або 68,8% до усіх надходжень. Проти відповідного періоду минулого року надійшло ПДФО більше на 5 994,1 тис.грн. або на 7,0% за рахунок надходження з виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану.
01 Серпня, 2022 р., 15:59
29 липня 2022 року проведено моніторинг побутових умов проживання ВПО на території Тульчинської міської територіальної громади, членами комісії обстежено умови проживання ВПО в Шуро-Копіївському та Сільницькому старостинських округах. Окрім проведення моніторингу, спеціалісти поспілкувалися з переселенцями і розповіли їм актуальну інформацію з різних тем, таких як медична допомога, влаштування дітей до закладів освіти, соціальної грошової допомоги, порядку постановки ВПО на облік в РТЦК та СП. 
01 Серпня, 2022 р., 15:54
І. Алгоритм дій вчителя та відповідальної особи під час проведення навчальних занять Підготовчі заходи: 1. Учасники освітнього процесу мають заздалегідь бути ознайомлені з місцем розташування споруд фонду захисних споруд, а також правилами поведінки під час евакуації та укриття в захисних спорудах. 2. Якщо за однією захисною спорудою закріплено більше одного закладу, то розподіл учасників освітнього процесу за наявними спорудами фонду захисних споруд відбувається з урахуванням їх місткості та розташування на місцевості. 3. Учасники освітнього процесу заздалегідь повинні вміти виконувати заходи з Плану реагування на надзвичайні ситуації або Інструкції навчального закладу, які передбачені на випадок отримання сигналу. 4. Заклад освіти заздалегідь повинен розмістити всі покажчики напрямку руху для швидкого та безпечного проведення евакуаційних заходів учасників освітнього процесу. 5. Під час евакуації та укриття в захисній споруді учасників освітнього процесу має супроводжувати відповідальна особа з числа працівників освітнього закладу. 6. Заздалегідь встановлюються відповідальні особи, які після евакуації перевірять заклад на наявність присутніх учнів за межами захисної споруди.
01 Серпня, 2022 р., 14:45
29 липня на черговій сесії обласної Ради депутати розглянули та затвердили перелік жителів Вінницької області, які отримають Почесну відзнаку «За заслуги перед Вінниччиною»:
01 Серпня, 2022 р., 14:43
29 липня на черговій 27-й сесії обласної Ради 8 скликання депутати ухвалили рішення про передачу 208 кисневих концентраторів центрам первинної медико-санітарної допомоги територіальних громад. Медичне обладнання було придбано за кошти субвенції з державного бюджету. Зокрема, кисневі концентратори отримають такі громади: - Могилів-Подільська – 16; - Немирівська – 18; - Гніванська – 10; - Теплицька – 15; - Оратівська – 12; - Брацлавська – 6; - Турбівська – 10; - Козятинська – 18; - Махнівська - 4; - Калинівська – 24; - Іллінецька – 16; - Джулинська – 7; - Погребищенська – 11; - Тростянецька – 16. – Сьогодні, як ніколи, медичні заклади в територіальних громадах області потребують додаткового обладнання, – прокоментував сесійне рішення голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. – Нині на Вінниччині перебуває понад 170 тисяч внутрішньо переміщених осіб, це майже 10% населення області. Навантаження на медичні заклади значно збільшилося, і наших медиків для лікування такої кількості пацієнтів треба забезпечити всім необхідним – і ліками, і апаратурою.
01 Серпня, 2022 р., 08:49
Будівництво – це одна з найбільш ризикових сфер, де використовується в багатьох випадках незадекларована праця, та відбувається травмування працівників, і саме будівельна галузь має динаміку зростання травматизму в порівнянні з іншими галузями.  Проводячи аналіз причин настання нещасних випадків, які сталися на підприємствах Вінничини в 2022 року відповідно до «Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві», затвердженого Постановою КМУ від 17 квітня 2019 року №337, та виконання заходів у вищезазначених актах хотілося б звернути увагу на основні профілактичні заходи з метою попередження виробничого травматизму та аварійних ситуацій в майбутньому, а саме: – здійснення постійного контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об’єктах, будівельних майданчиках; – контроль проведення щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки для посадових осіб та працівників; – забезпечення контролю за використанням засобів індивідуального захисту працівниками під час виконання робіт підвищеної небезпеки; – контроль проведення періодичних медичних оглядів працівників; – забезпечення наявності, міцності і стійкості огороджень, риштувань, настилів, драбин тощо; – застосування технічно справних машин, механізмів і пристроїв, укомплектованих необхідною технічною документацією; – забезпечення завчасного проведення технічних оглядів та експертних обстежень машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки; – забезпечення необхідної освітленості на робочих місцях та безпечних проходів до них;
01 Серпня, 2022 р., 08:46
АТ «Вінницягаз» звертає увагу споживачів, що оплата розподілу газу та передача показань лічильника здійснюється за тим самим особовим рахунком, яким ви користувалися до 1 травня поточного року.  Цей особовий рахунок ви можете знайти на рахунках АТ "Вінницягаз" за послуги розподілу газу, а також в електронних сервісах 104.ua. Саме його потрібно вказувати при оплаті розподілу газу для ідентифікації платежу. З 1 травня споживачі мають ще один особовий рахунок у базі нового постачальника газу. Однак, він використовується лише в комунікації з постачальником газу, наприклад, для оплати спожитого газу. Зауважимо, що зі зміною вашого постачальника газу порядок оплати послуг розподілу (доставки) газу не змінився. Розмір, способи та строки оплати залишаються без змін. Оплату послуги розподілу газу, як і раніше, потрібно здійснювати до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто за липень до 20 липня.
28 Липня, 2022 р., 16:19
22, 26, 27 липня 2022 року, частина учнів Тульчинського ліцею №2 складали національний мультипредметний тест (НМТ), який цьогоріч замінив ЗНО. Він об'єднав три блоки предметів:  українська мова, математика та історія України.
28 Липня, 2022 р., 08:26
28 липня Україна щорічно відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь