Новини

19 Серпня, 2022 р., 16:30
Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів. Брати участь у заході можуть як діти, молодь, так і дорослі.
19 Серпня, 2022 р., 15:33
16 серпня 2022 року в с.Суворовському відвідано бабусю Героя України Дмитра Тодорова Толокову Л.Д. та в Дранському старостинському окрузі проведена зустріч з внутрішньо переміщеними особами щодо надання інформацій з різних тем, таких як медична допомога, влаштування дітей до закладів освіти, соціальної грошової допомоги.
19 Серпня, 2022 р., 15:25
19 серпня 2022 року співробітники компанії HomeNet передали Тульчинській міській раді дизельний генератор. Генератор буде переданий військовій частині A1424 для забезпечення автономного електроживлення. Висловлюємо вдячність компанії HomeNet, які вже не вперше допомагають нашій громаді. Співпраця з підприємцями та військовими продовжується. Разом до Перемоги!
18 Серпня, 2022 р., 10:42
З метою відновлення освітнього процесу у закладах освіти Тульчинської громади в умовах воєнного стану 17 серпня 2022 року комісією, створеною Розпорядженням Тульчинської міської ради №02-06-95 від 28.06.2022 року, було здійснено огляд найпростіших укриттів у Ганнопільському, Дранському, Суворовському, Тиманівському закладах дошкільної освіти , Ганнопільському, Суворовському, Тиманівському ліцеях, Одайській гімназії та Дранській початковій школі. Членами комісії було дано відповідні рекомендації щодо завершення  облаштування даних укриттів та терміни їх виконання.
17 Серпня, 2022 р., 15:41
З метою забезпечення послідовності бюджетного процесу при підготовці проєкту бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2023 рік рішенням виконавчого комітету від 17 серпня 2022 року затверджено План заходів з підготовки проєкту бюджету громади на 2023 рік. Реалізація цих заходів має забезпечити своєчасне та якісне складання проєкту бюджету громади на 2023 рік, а також підвищити відповідальність усіх учасників бюджетного процесу за формування та виконання бюджету. З  метою координації дій, пов‘язаних із складанням проєкту бюджету, затверджено склад робочої групи з питань формування проєкту бюджету громади на 2023 рік. 
16 Серпня, 2022 р., 23:03
Нещодавно Уряд України прийняв постанову, якою запровадив експериментальний проект щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Тому, Ви можете звернутися у підрозділ і оформити два паспорти одночасно. Підстави для такої отримання послуги:
16 Серпня, 2022 р., 16:05
Найпоширеніше запитання, що надходить до Тульчинського відділу УДМС у Вінницькій області - «Чи готовий мій паспортний документ?». Отже нагадуємо, що дізнатися стан оформлення паспортних документів можна:
16 Серпня, 2022 р., 15:59
СЕКТОР «ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ: "Як відновити документи особі з інвалідністю та пройти повторний огляд під час війни"
16 Серпня, 2022 р., 09:55
Назва: Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Вінницькій області.
15 Серпня, 2022 р., 16:53
Сьогодні вся Тульчинська громада знову в скорботі, знову важка втрата. Кожен загиблий воїн – це біль кожного з нас. Війна забирає справжніх, мужніх та хоробрих Героїв, які до останнього подиху відстоюють незалежність та цілісність нашої Батьківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь