Новини

24 Вересня, 2022 р., 16:24
Вітаємо вас з професійним святом, Днем дошкілля, яке цьогоріч відзначається 25 вересня. Висловлюємо щиру вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади. Сьогодні нелегка доля випала на ваші плечі. Ви працюєте в умовах, коли в нашій Україні іде війна. Для безпечного перебування малят у ЗДО необхідно було у короткий термін створити і облаштувати найпростіші укриття, де могли б перебувати вихованці під час повітряної тривоги. Завдяки вашому вмінню та наполегливій праці усі 25 ЗДО функціонують у звичному режимі. Велика шана і низький уклін тим шести працівникам закладів дошкільної освіти, які сьогодні боронять нашу Україну на передовій. Серед них одна жінка – захисниця. Тож зичимо миру, міцного здоров’я, радості від професії. І щоб дитинство наших дітей справді було щасливим та безхмарним, адже дитинство – це щирість і чистота душі. Ще раз вітаємо вас зі святом!
23 Вересня, 2022 р., 08:11
Просимо заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/xCRM7QA3z98P6KsS8, для збору інформації про потребу у таких речах:
22 Вересня, 2022 р., 17:11
Відповідно до Указу Президента України №224/2022 від 9 квітня 2022 року, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, БУРДЕЙНОГО Ігоря Олександровича посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
22 Вересня, 2022 р., 08:30
Дорогі ветерани війни, учасники підпільно-партизанського руху, вдови  загиблих! Прийміть сердечні вітання з нагоди свята! Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни. 
21 Вересня, 2022 р., 16:23
Сьогодні, 21 вересня 2022 року, робочою комісією, затвердженою наказом відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради №116 від 15.08.2022 року, було здійснено обстеження захисної споруди Богданівського ЗДО відповідно до вимог безпечного перебування дітей у разі повітряної тривоги та готовності закладу працювати в очному режимі. Всі члени комісії дали схвальну оцінку роботи закладу та підписали відповідні Акти.
21 Вересня, 2022 р., 16:22
16.00 год - «Пекельна Хоругва або Козацьке Різдво» Це фільм-казка для всієї родини про козаків, козацький рід, Рай і Пекло, Різдво й нечисту силу. Та не просто казка, а саме химерна українська казка, яка притаманна тільки українській культурі й українському характеру. Історія, яка є продовженням веселого козацького химородництва Котляревського і Гоголя, вщерть напоєна українським народним гумором і козацькою героїкою. В основу сценарію покладено твір найвідомішого казкаря України Сашка Лірника (який і є сценаристом картини) "Простарого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід". Посилання на трейлер https://www.youtube.com/watch?v=gRfu-gl7Yq8    
21 Вересня, 2022 р., 14:26
Щоб не набути собі зайвих проблем, беручи мікрокредит, перед його оформленням дізнайтеся: - чи має установа ліцензію на здійснення своєї діяльності. Якщо ліцензія відсутня послугами такої установи користуватися не потрібно.
21 Вересня, 2022 р., 12:06
На виконання Плану заходів з підготовки проєкту бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2023 рік фінансовим управлінням Тульчинської міської ради розроблено та затверджено Інструкцію з підготовки бюджетних запитів головними розпорядниками бюджетних коштів до проєкту бюджету громади на 2023 рік, затверджену наказом фінансового управління Тульчинської міської ради № 5 від 21.09.2022 року.
21 Вересня, 2022 р., 09:20
Шановні жителі Тульчинської міської територіальної громади! Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але вже восьмий рік поспіль на Сході держави ведуться бойові дії, та вже 210-й день повномасштабної війни росії проти України.  Такі прості слова з побажаннями миру стали головними і визначальними у житті кожного українця. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і майбутнього.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь