Новини

28 Жовтня, 2022 р., 12:41
В Україні внесено зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам Урядом прийнято постанову КМУ від 14.10.2022 №1168 «Про внесення змін до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам», відповідно до якої для отримання допомоги на проживання, внутрішньо переміщена особа, яка подала заяву до 30 квітня 2022 року та не отримала допомогу, має змогу звернутись до 01 грудня 2022 року до органу соціального захисту населення особисто чи засобами поштового зв’язку із заявою.
28 Жовтня, 2022 р., 12:36
22 жовтня під час відкритого «БЛАГОДІЙНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ» UFBF 2022 наш спортсмен із смт. Кирнасівка Іван Никун встановив світовий рекорд з присідання зі штангою. Важкоатлету вдалося присісти 534 рази з вагою 80 кг за одну годину. Він перевершив рекорд росіянина, який присів на 14 разів менше. Досягнення було зареєстроване у Національному реєстрі рекордів України. До встановленого рекорду Івана готували тренер Руслан Подолян та спортивний партнер Назар Гаврилюк. Щирі вітання рекордсмену та його наставникам! 
28 Жовтня, 2022 р., 12:26
У Тульчинськй громаді внутрішньо переміщені особи отримують гігієнічні набори та ковдри. Таку потрібну допомогу минулого тижня надала міжнародна неурядова організація "Лікарі без кордонів/Médecins Sans Frontières".
28 Жовтня, 2022 р., 12:13
Закликаємо жителів Тульчинської громади бути особливо уважними у темну пору доби, у зв’язку з тимчасовим обмеженням використання вуличного освітлення.
28 Жовтня, 2022 р., 11:44
28 жовтня 2022 року в залі засідань провели позачергове засідання виконавчого комітету Тульчинської міської ради.
28 Жовтня, 2022 р., 08:22
 У роки Другої світової війни на фронтах воювали тисячі наших земляків. Подвиг переможців у тій страшній війні з гідністю продовжують бійці, які сьогодні відстоюють незалежність та територіальну цілісність нашої держави.
26 Жовтня, 2022 р., 08:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь