Новини

10 Грудня, 2022 р., 17:32
З перших днів війни, ми відчуваємо підтримку від громад наших міст-побратимів. А сьогодні міський голова Валерій Весняний зустрічав у місті Львів мера нашого польського міста-побратима Хмельник Павела Войцика. Зустріч відбулася в рамках передачі гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб Тульчинської громади.
10 Грудня, 2022 р., 17:27
У рамках інформаційної кампанії у Тульчинській громаді Гуманітарна некомерційна організація “INTERSOS” у співпраці із Тульчинською міською радою встановили червону лавку з інформаційною табличкою, яка покликана привернути увагу до проблеми домашнього насильства.
09 Грудня, 2022 р., 17:23
9 грудня у Тульчині демонтували пам’ятники російському полководцю Олександру Суворову та поету Олександру Пушкіну. Загалом, до спеціально визначених місць зберігання КП «Благоустрій» перенесе 24 пам’ятні об’єкти (пам’ятники, меморіальні об’єкти, пам’ятні знаки, меморіальні дошки тощо), пов’язаних з історією та культурою рф та СРСР з публічного простору території Тульчинської міської територіальної громади згідно переліку.
06 Грудня, 2022 р., 08:20
Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!
05 Грудня, 2022 р., 12:36
Відповідно до Бюджетного регламенту міської ради та з метою забезпечення конституційних прав громадян щодо створення можливості брати участь в обговоренні нагальних проблем, на які спрямовуються кошти бюджету громади, Тульчинська міська рада проводить громадське обговорення проєкту бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2023 рік в режимі  on-line. До обговорення запрошуються жителі Тульчинської міської територіальної громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та суб'єктів господарювання. 
05 Грудня, 2022 р., 12:35
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 05 грудня 2022 року з початку року надійшло 241 477,8 тис.грн. податків і платежів, що становить 93,9% до річного плану, в тому числі за грудень місяць отримано 1 136,8 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 169 739,2 тис. грн. або 70,3% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 55 657,3 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 34 055,5 тис.грн., плати за землю – 18 747,5 тис.грн., податку на нерухоме майно – 2 696,6 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 114 864,3 тис.грн. дотацій і субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
05 Грудня, 2022 р., 08:09
Прийміть найщиріші вітання від депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради, від себе особисто  з Міжнародним днем волонтера.
02 Грудня, 2022 р., 19:14
02 грудня виконавчий комітет Тульчинської міської ради схвалив проєкт бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2023 рік і рекомендував його на розгляд чергової сесії Тульчинської міської ради. За словами начальника фінансового управління міської ради Ірини Тихонюк, головний фінансовий документ громади розроблений на базі уточнених основних прогнозних показників економічного і соціального розвитку, які враховують дії правового режиму воєнного стану, та із застосуванням чинних норм Бюджетного та Податкового кодексів. В основу розрахунків покладено показники доходів, видатків та обсяги міжбюджетних трансфертів, передбачені Законом України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», прийнятого Верховною Радою України 03 листопада 2022 року.
02 Грудня, 2022 р., 14:43
Сьогодні відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме 2 грудня 1949 року прийняли Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства.
02 Грудня, 2022 р., 08:19
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу цього  святкового дня сердечно вітаємо Вас із Днем народження. Бажаємо щастя безмежного, здоров'я міцного, радості щирої, успіхів у всіх починаннях, благополуччя родині та мирного неба. Нехай у Вашому житті збуваються всі мрії та задуми, а негаразди хай минають Вас і Вашу родину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь