Інформаційно-довідкові матеріали податкової служби

31 Травня, 2017 р., 11:47
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ  інформує щодо необхідності застосовування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) при торгівлі фізичними особами – підприємцями, платниками єдиного податку уживаними товарами.
31 Травня, 2017 р., 11:46
Згідно з пп. 1, 2 п. 180.1 Податкового кодексу України (далі – ПК) платником ПДВ може бути особа, яка здійснює або планує здійснювати господарську діяльність і приймає рішення щодо добровільної реєстрації платником ПДВ, а також особа, яка підлягає реєстрації платником ПДВ.
31 Травня, 2017 р., 11:44
Створення сприятливого клімату для розвитку підприємництва, налагодження партнерських відносин із платниками податків та якісне обслуговування тих, хто наповнює бюджети –пріоритетні напрямки роботи Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ.
31 Травня, 2017 р., 11:43
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ  нагадує громадянам, що від сплати земельного податку, зокрема, звільняються: інваліди першої і другої групи; пенсіонери (за віком); ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
31 Травня, 2017 р., 11:41
Під час проведення  чергового семінару фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ повідомили, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 440 “Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру” (із змінами та доповненнями), 1 липня 2017 року закінчується термін формування нового Реєстру неприбуткових установ та організацій.
31 Травня, 2017 р., 11:39
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує діючі положення статті 266 Податкового кодексу України, яка регулює сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Зокрема, якщо у поточному році юридична особа завершила будівництво об'єкта житлової та/або нежитлової нерухомості, то вона зобов’язана подати податкову декларацію з податку на нерухоме майно протягом 30 календарних днів з дня виникнення права власності на вказаний новостворений об'єкт. Податок на нерухоме майно сплачується починаючи з місяця, в якому виникло право власності на новостворений об'єкт.
31 Травня, 2017 р., 11:35
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує платникам єдиного податку першої – третьої груп про те, що згідно з пунктом 292.11 статті 292 Податкового кодексу України ( далі – ПКУ)  до складу доходу платника єдиного податку не включаються:
31 Травня, 2017 р., 11:33
Днями було проведено сеанс телефонного зв’язку працівниками ЦОП Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ на тему «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»
24 Травня, 2017 р., 08:27
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє що відповідно до ст.ст. 269, 270 Податкового кодексу платниками земельного податку є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі, а об’єктами оподаткування – земельні ділянки, які перебувають у власності або користуванні.
24 Травня, 2017 р., 08:25
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися з письмовою заявою до Центру обслуговування платників податкової інспекції за місцем проживання для проведення звірки даних щодо:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь