Інформаційно-довідкові матеріали податкової служби

04 Серпня, 2017 р., 10:27
Управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області, з метою запобігання можливим фактам дискредитації як територіальних органів ДФС так і окремих працівників фіскальної служби, для розміщення в ЗМІ та суб-сайті  ГУ ДФС у Вінницькій області,   інформує про те, що протягом останнього часу на території Вінницької області поновилися факти шахрайських дій від імені керівників територіальних підрозділів Державної фіскальної служби у Вінницькій області. Працівниками підрозділу внутрішньої безпеки, в межах наданих повноважень,  проводяться заходи щодо перевірки вказаної інформації. 
25 Липня, 2017 р., 14:04
У разі продажу основних засобів у юросіб-єдинників до річного обсягу доходів, що дає право працювати на спрощеній системі оподатковування, потрібно включати суму доходів від продажу основних засобів, обкладену єдиним податком. Таку точку зору було озвучено ГФСУ в Індивідуальній податковій консультації від 14.07.17 р. № 1186/6/99-99-12-02-03-15/ІПК. Таким чином, у випадку продажу об'єктів основних засобів, які використовували більше ніж 12 календарних місяців, у складі доходів, які обкладають єдиним податком і враховують в обсязі доходів, що дає право працювати на спрощеній системі оподаткування, юрособи-єдинники враховують різницю між сумою коштів, отриманих від їх продажу, і їх залишковою балансовою вартістю, яка склалася на день продажу.
25 Липня, 2017 р., 14:00
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ  інформує, що наказом  ДФС України від 30.06.2017 р.  № 461 затверджений Перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД.
25 Липня, 2017 р., 13:00
Сервіс «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання (далі – Заявники) щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДФС та її територіальних органів (далі – Інформація). Заявники можуть надати Інформацію за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», та на електронну пошту idd@sfs.gov.ua.  Інформація приймається  цілодобово.  При наданні Інформації бажано назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (найменування підприємства, установи, організації, суб’єкта господарювання), контактний телефон, місце проживання/реєстрації, а також прізвище, ім’я, по батькові та посаду працівника органу ДФС, з яким пов’язана подія, дата, місце і суть події, конкретні обставини, зауваження, прохання чи вимоги. Якщо Заявник не бажає називати своє прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання/реєстрації, Інформація реєструється як анонімна.
20 Липня, 2017 р., 10:28
Тульчинське відділення немирівської ОДПІ звертає увагу, що у рамках кампанії отримання субсидій, декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (далі – ДФС) в «Електронному кабінеті платника» функціонує сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді».
20 Липня, 2017 р., 10:26
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ доводить до платників податків щодо запровадження з 1 липня 2017 року змін до податкового законодавства з податку на додану вартість.
20 Липня, 2017 р., 10:24
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ надає роз»яснення:
14 Липня, 2017 р., 09:55
Колектив податкової служби Тульчинського  району сердечно вітає  професіоналів бухгалтерської справи !

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь