Інформаційно-довідкові матеріали податкової служби

01 Листопада, 2017 р., 08:30
Легалізація заробітної плати, ліквідація прихованої зайнятості на сьогодні є одним з найбільш важливих напрямів роботи державної фіскальної служби.
01 Листопада, 2017 р., 08:29
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІроз'яснює, що відповідно до п. 120.1 ПКУ неподання (крім випадків, якщо податкова декларація не подається відповідно до п. 49.2 ПКУ) або несвоєчасне подання платником податків або іншими особами, зобов’язаними нараховувати і сплачувати податки та збори, податкових декларацій (розрахунків), а також іншої звітності, обов’язок подання якої до контролюючих органів передбачено ПКУ, - тягнуть за собою штраф в розмірі 170 гривень, за кожне таке неподання або несвоєчасне подання. Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, - тягнуть за собою штраф в розмірі 1020 гривень за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.
01 Листопада, 2017 р., 08:28
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що платник податків зобов’язаний подавати контролюючим органам інформацію, відомості про суми коштів, не сплачених до бюджету в зв’язку з отриманням податкових пільг (суми отриманих пільг) та напрями їх використання (щодо умовних податкових пільг – пільг, що надаються за умови використання коштів, вивільнених у суб’єкта господарювання внаслідок надання пільги, у визначеному державою порядку).
01 Листопада, 2017 р., 08:27
Тульчинське  відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що форма та Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ) затверджені наказом Мінфіну від 13.01.2015 р. №4.
01 Листопада, 2017 р., 08:26
Чинним законодавством не передбачено звільнення фізосіб - підприємців, які здійснюють догляд за дитиною з інвалідністю, перебувають у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами або доглядають за дитиною до досягнення нею трирічного віку, від сплати єдиного соцвнеску
25 Жовтня, 2017 р., 11:30
За численними запитами платників: заплатив ЄСВ 19числа (після обіду) , але нарахували штрафні санкції.Чому?
25 Жовтня, 2017 р., 11:29
Так, громадянин, для якого раніше не формувалася Облікова картка фізичної особи – платника податків (далі – Облікова картка) та якого не включено до Державного реєстру, зобов’язаний особисто або через законного представника чи уповноважену особу подати відповідному контролюючому органу Облікову картку за формою № 1ДР, яка є водночас заявою для реєстрації у Державному реєстрі, та пред’явити документ, що посвідчує особу.
25 Жовтня, 2017 р., 11:27
ПКУ передбачає лише одну норму, яка встановлює обмеження під час надання майна в оренду, та й узагалі стосовно всієї оренди у фізосіб-єдинників.
25 Жовтня, 2017 р., 11:26
Прийміть щирі вітання зі святом - Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів ДПС України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь