Пошук

Інформаційно-довідкові матеріали податкової служби

12 Вересня, 2017 р., 15:29
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ  інформує: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі - ЗІР) надає можливість користувачам оцінити якість уніфікованих відповідей на запитання, що містяться у розділі «Запитання-відповіді з Бази знань». Оцінка уніфікованих відповідей фіксується в ЗІР автоматично, а зафіксований результат відображається безпосередньо на головній сторінці ЗІР. До кожної відповіді користувач ЗІР має можливість залишити коментар. З детальною інформацію пропонуємо ознайомитися у розділі «Про ресурс».
06 Вересня, 2017 р., 09:07
Основним завданням Центру обслуговування платників Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ є здійснення сервісного обслуговування платників податків.
06 Вересня, 2017 р., 09:05
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що, відповідно до п.70.7 ст.70 р.ІІ Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями та п.1 р.IX Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 10.12.2013 № 779 (далі – Положення), фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до Облікової картки або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання Заяви за формою № 5ДР (додаток 11 до Положення) або за формою № 5ДРП (додаток 12 до Положення) відповідно.
06 Вересня, 2017 р., 09:04
9 серпня, Уряд ухвалив постанову, згідно з якою мають бути підвищені мінімальні оптово-відпускні та роздрібні ціни на окремі види алкогольних напоїв. 
06 Вересня, 2017 р., 09:03
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що суб’єкти господарювання, які бажають з 1 жовтня поточного року перейти на сплату єдиного податку або змінити групу єдиного податку, повинні не пізніше, ніж за 15 календарних днів до початку наступного кварталу подати до Центру обслуговування платників заяву встановленої форми про право застосування спрощеної системи оподаткування.
30 Серпня, 2017 р., 12:20
Державна фіскальна служба України повідомляє, що з 20 липня поточного року змінено номер телефону для прийняття:
30 Серпня, 2017 р., 12:18
У зв’язку з публікаціями у ЗМІ про нібито запроваджені новації щодо оподаткуванні доходів фізичних осіб від продажу «вживаних» товарів ДФС повідомляє, що подібний порядок оподаткування отриманих громадянами доходів існує з самого початку запровадження податку з доходів фізичних осіб (з 2004 року).
30 Серпня, 2017 р., 12:17
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ в межах компетенції повідомляє щодо сплати податку на доходи фізичних осіб із заробітної плати найманих працівників, які працюють на орендованих об'єктах нерухомості - виробничих приміщеннях (цехи), через які провадиться діяльність, територіально розташованих не за основним місцем обліку платника податків, які є складовою частиною підприємства, але не мають статусу відокремленого структурного підрозділу та не уповноважені сплачувати податки.
30 Серпня, 2017 р., 12:15
На численні звернення громадян з приводу отриманих або не отриманих податкових повідомлень-рішень про сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для оптимізації роботи з адміністрування зазначеного податку  повідомляємо.
30 Серпня, 2017 р., 12:14
Відповідно до частини четвертої ст. 4 Закону України від 08 липня 2010 року  № 2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) фізичні особи підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, звільняються від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), якщо вони є пенсіонерами за віком або інвалідами та отримують відповідно до закону пенсію або соціальну допомогу. Такі особи можуть бути платниками єдиного внеску виключно за умови їх добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь