Новини

01 Квітня, 2024 р., 11:44
24 березня 2024 року з історичними прем’єрами у Вінниці в театрі імені Садовського відбувся концерт-реконструкція «Прилетіла ластівочка», а також ексклюзивна прем’єра унікальної нью-йоркської платівки 1922 року - «Щедрика».
01 Квітня, 2024 р., 10:31
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за січень-березень 2024 року надійшло 69 777,2 тис.грн. власних доходів, що становить 21,9% до затвердженого плану на рік. Планові показники на І квартал по поточного року не виконано, до бюджету недоотримано 7 158,3 тис.грн. Порівняно із відповідним періодом минулого року надходження зросли на 2 589,2 тис.грн. або на 3,9%. 
01 Квітня, 2024 р., 09:49
27.03.2024 року відбувся традиційний турнір з волейболу Кубок "Міського голови" в турнірі взяли участь 5 команд:
01 Квітня, 2024 р., 09:40
Раді повідомити, що на базі КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради функціонує відділення стаціонарної реабілітації. Основним завданням відділення є надання сучасної активної доказової реабілітаційної допомоги особам з обмеженням функціонування.
01 Квітня, 2024 р., 08:39
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження.Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
30 Березня, 2024 р., 18:37
Зі щирим серцем вітаю християн, хто святкує Великдень за Григоріанським календарем, з Днем Світлого Христового Воскресіння!
29 Березня, 2024 р., 16:38
За ініціативи депутатів, 28 березня створено робочу групу з ліквідації стихійної торгівлі. Вкотре просимо всіх продавців переміститись на територію ринків до понеділка, 1 квітня. Після цього робоча група буде здійснювати систематичні рейди, складати протоколи та виписувати штрафи .
29 Березня, 2024 р., 15:31
Запрошують студентів та абітурієнтів Тульчинського району Вінницької області взяти участь у соціальній програмі Scholarship. 
29 Березня, 2024 р., 08:13
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть  найтепліші поздоровлення з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо веселощів, смаку до життя, приємних дрібниць, яскравих моментів, здійснення мрій, успіху в справах і починаннях, успіхів у всьому. Нехай в цей день настрій буде безтурботним і сонячним, як теплий весняний день! А проблеми і неприємності назавжди підуть з життєвого шляху… А в честь світлого свята хай здійсниться найпотаємніше бажання. Щастя, любові і розуміння з близькими.
29 Березня, 2024 р., 08:06
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Бажаємо веселощів, смаку до життя, приємних дрібниць, яскравих моментів, здійснення мрій, успіху в справах і починаннях, успіхів у всьому. Нехай в цей день настрій буде безтурботним і сонячним, як теплий весняний день! А проблеми і неприємності назавжди підуть з життєвого шляху… А в честь світлого свята хай здійсниться найпотаємніше бажання. Щастя, любові і розуміння з близькими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь