Новини

30 Вересня, 2021 р., 14:50
Настала осінь – прийшла пора посадки плодових дерев на присадибних ділянках, в садах, на дачах. Звертаємо  увагу споживачів на вибір садивного матеріалу плодово-ягідних культур.
30 Вересня, 2021 р., 11:30
Від апарату міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто прийміть щирі вітання в День усиновлення!!! 30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. В Україні його почали відзначати з 2009 року. З кожним роком в країні зростає число сімей, які бажають взяти обділену батьківською ласкою дитину — суспільство стає гуманнішим і більш чуйним до болю чужих людей. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, опікунам,прийомним батькам, батькам – вихователям, які дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї.
30 Вересня, 2021 р., 11:03
Дитячий будинок сімейного типу – окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Загальна кількість дітей у дитячому будинку сімейного типу не повинна перевищувати 10.
30 Вересня, 2021 р., 10:06
У 80-ті роковини початку масових розстрілів у Бабиному Яру в Тульчині міський голова Валерій Весняний та керівництво Тульчинської міської ради поклали квіти до Меморіального комплексу жертвам Холокосту 1939-1945 рр., що на території Парку "Пам'ять" та Братських могил жертв фашизму 1941-1945 рр., що на території Єврейського кладовища.
29 Вересня, 2021 р., 16:03
29 вересня на пленарному засіданні 18 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання депутати розглянули Прогноз бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Відповідно до змін у бюджетному законодавстві Україна від річного планування бюджету переходить до трирічного. Такий підхід застосовується не тільки до держбюджету, а і до місцевих бюджетів. Метою прогнозу є створення дієвого механізму управління бюджетним процесом на території громади, встановлення зв‘язку між стратегічними цілями розвитку громади і можливостями бюджету в середньостроковій перспективі, а також  забезпечення прозорості, передбачуваності та послідовності бюджетної політики. Прогноз бюджету є збалансованим,загальний обсяг видатків прогнозується в межах загального обсягу доходів бюджету громади. У той же час, показники прогнозу можуть змінитися внаслідок змін макроекономічних показників, фактичного підвищення рівня споживання цін і тарифів, обсягів трансфертів з державного та місцевих бюджетів та прийняття нових нормативно-правових актів, що впливають на показники місцевих бюджетів.
27 Вересня, 2021 р., 12:19
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 27 вересня 2021 року з початку року надійшло 161 441,2 тис.грн. податків і платежів, що становить 95,7% до планових показників на 9 місяців, в тому числі за вересень місяць отримано 17 553,7 тис.грн. Основним бюджетоутворюючим податком є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 106 733,8 тис. грн. або 66,1% від усіх надходжень.
27 Вересня, 2021 р., 08:46
26 вересня на міському стадіоні відбулася ключова гра сезону за суперкубок Тульчинського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року «Фенікс» с. Ганнопіль – «Поділля-Відродження» смт. Кирнасівка. Вона була присвячена до 414 – річниці міста Тульчина. В матчі за суперкубок зустрілися: чемпіон району "Фенікс" (Ганнопіль) та володар Кубка району "Поділля-Відродження" (Кирнасівка).
27 Вересня, 2021 р., 08:24
Усіх, хто щоденно віддає тепло своїх сердець  малятам - дошкільнятам,   Тульчинська міська рада вітає з професійним святом  - Днем дошкілля.    Від вашої мудрості, терпіння, уваги, шановні  педагоги, залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця. Ваша праця вимагає самовідданості, великого  терпіння  та   нескінченної  любові до дитини.
25 Вересня, 2021 р., 11:35
Враховуючи санітарно-епідемічну ситуацію, 414-річницю міста Тульчина відзначаємо без масових заходів. Але з пам‘яттю і повагою до тих, хто творив історію Тульчина. Молитви за благополуччя міста, жителів та мир в нашій країні по черзі провели о.Петро, настоятель костелу Святого Стаслава м.Тульчина, о.Роман, настоятель храму Святого Миколая м.Тульчина, о. Василь, настоятель Свято-Вознесенського храму м.Тульчина. В День міста міський голова Валерій Весняний, керівництво міської ради, громадськість, поставили квіти до меморіальних і пам’ятних місць м.Тульчина.
25 Вересня, 2021 р., 11:17
Позашкільна освіта займає вагоме місце в системі безперервної освіти і є її невід’ємною й унікальною ланкою, головна мета якої – створення умов для розвитку творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей та учнівської молоді у вільний від навчання час, патріотичне виховання та підготовка до життя в сучасних умовах. Гуртки та спортивні секції допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Яскравим прикладом надання позашкільної освіти Тульчинщини є 4 заклади: Будинок дітей та юнацтва, Центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Станція юних натуралістів та Дитячо-юнацька спортивна школа, у яких здобувають освіту 1829 вихованців за різними напрямами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь