Новини

04 Жовтня, 2021 р., 16:59
Відзначення Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана вже стало гарною традицією в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради, але, на жаль, цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями відмінено масові заходи.
04 Жовтня, 2021 р., 12:27
Напередодні опалювального сезону АТ «Вінницягаз» закликає усіх споживачів природного газу пам’ятати та дотримуватися правил безпеки під час використання газу в побуті.
01 Жовтня, 2021 р., 15:32
Протягом жовтня-листопада 2021 року на виконання програми Президента України «Зелена країна» проводиться загальнодержавна акція «Створюємо ліси разом». За три роки в рамках цієї програми буде висаджено 1 млрд. дерев і збільшено за 10 років площу лісів на 1 млн. га. Лісівники Вінниччини готові до проведення цьогорічної акції «Створюємо ліси разом». Активну участь у ній візьмуть усі державні підприємства лісового господарства області. Визначено лісові ділянки площею 50 га, де буде проведено організовану осінню висадку 230-250 тисяч дерев.
01 Жовтня, 2021 р., 15:22
ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», уклало контракт на постачання природного газу з НАК «Нафтогаз України». У компанії наголошують, що цінових коливань на ринку газу побутові споживачі не відчують. Для клієнтів компанії вартість блакитного палива в рамках річних тарифів  залишається на рівні 7,99 грн за кубометр.
01 Жовтня, 2021 р., 15:16
Першого жовтня Міжнародний день людей похилого віку. Україна підтримала ініціативу міжнародного товариства і – з 2004 року у цей день відзначає ще і День ветерана. Саме сьогодні, в КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради завітала помічник депутата Верховної Ради Лариси Білозір, Галина Лозінська з приємною та благородною місією. За дорученням Лариси Миколаївни вона вручила сертифікат на 50 000 гривень для придбання тренажерів та реабілітаційного обладнання. Це дасть можливість отримувачам послуг Центру: особам з інвалідністю, людям похилого віку, ветеранам отримувати якісні послуги з соціальної реабілітації.  Директор установи Любов Рупіна подякувала Народному депутату Ларисі Білозір від імені підопічних та колективу за постійну підтримку Центру, за розуміння потреб людей похилого віку та уважне і чуйне ставлення до них.
01 Жовтня, 2021 р., 15:07
1 жовтня  2021 року в режимі онлайн  проведено урочистості до Дня працівників освіти. З вітальним словом виступили Чуба Віталій Володимирович, секретар Тульчинської міської ради, Лозінська Галина Іллівна, помічник народного депутата України Лариси Білозір, Митрицан Михайло Михайлович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, Стовбчата Анастасія Андріївна, голова районної організації профспілки. У процесі проведення урочистості приєднався до заходу та привітав освітян громади Весняний Валерій Михайлович, міський голова. Вручено Грамоти Міністерства освіти і науки України Третяку Ігорю Григоровичу, директору Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №1, Мельник Ніні Яківні,   директору Зарічненської  ЗШ І-ІІ ступенів, а також нагороджені грамотами Тульчинської міської ради, Департаменту гуманітарної  політики Вінницької ОДА  та відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської  міської ради з  виплатою матеріальної допомоги педагогічні працівники за високий професіоналізм та вагомий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.
01 Жовтня, 2021 р., 12:28
Ст. 43 Конституції України закріплено, що кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Відповідно до ч. 2 ст. 21 Кодексу законів про працю України (далі — КЗпП України) працівник має право реалізувати свої здібності до продуктивної та творчої праці шляхом укладення трудового договору на одному чи одночасно на декількох підприємствах, в установах, організаціях, якщо інше не передбачено законодавством, колективним договором або угодою сторін. Робота за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій регламентується постановою Кабінету Міністрів України від 03.04.1993р. № 245 «Про роботу за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій» (далі – Постанова) та спільним наказом Мінпраці, Мін’юсту, Мінфіну від 28.06.93 р. № 43 “Про затвердження Положення про умови роботи за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій”. Згідно з п. 1 Постанови робітники, спеціалісти і службовці державних підприємств, установ і організацій мають право працювати за сумісництвом, тобто виконувати, крім своєї основної, іншу роботу на умовах трудового договору. На умовах сумісництва працівники можуть працювати на тому ж або іншому підприємстві, в установі, організації або у громадянина у вільний від основної роботи час. 
01 Жовтня, 2021 р., 11:15
До загального фонду бюджету Тульчинської міської територіальної громади за січень-серпень 2021 року надійшло 166 120,0 тис.грн. власних доходів, що становить 71,6% до річних призначень. Планові показники на 9 місяців виконано на 98,4%, недоотримано до бюджету 2 636,6 тис.грн. 
01 Жовтня, 2021 р., 08:10
"Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають  швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів."

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь