СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ

19 Жовтня, 2022 р., 12:44
Відділення соціальної роботи КУ ЦНСП Тульчинської міської ради надає послугу соціальна профілактика.
28 Вересня, 2022 р., 14:50
Соціальні послуги, надані під час дії воєнного стану надавачами соціальних послуг державної/комунальної форми власності особам із числа ВПО за новим місцем їх проживання/перебування, які опинилися у складних життєвих обставинах через шкоду, завдану бойовими діями, терористичним актом, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією, фінансуються у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Ця норма  була внесена до Закону України "Про соціальні послуги" №2671-VIII  з прийняттям Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо надання соціальних послуг у разі введення надзвичайного або воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях" №2193-IX від 14.04.2022 р.
27 Вересня, 2022 р., 12:42
Цього року він особливий, адже проходитиме в умовах широкомаштабної агресії російської федерації проти України. А відтак домогосподарства з низьким рівнем доходів потребуватимуть допомоги від держави у вигляді житлових субсидій.
25 Серпня, 2022 р., 10:47
Консультацію щодо отримання статусу, державної допомоги, тимчасового розміщення можна отримати за номером:
25 Серпня, 2022 р., 08:31
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим – він регулярно актуалізується.
17 Серпня, 2022 р., 16:11
   Управління соціального захисту населення Тульчинської міської ради, з метою забезпечення реалізації ЗаконуУкраїни «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», оголошує повторний конкурс із визначення стоматологічного закладу, який здійснюватиме пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території  Тульчинської міської територіальної громади.
11 Серпня, 2022 р., 14:45
В умовах підготовки підприємств до опалювального періоду 2022/2023 рр. одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті комунальні послуги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь