УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

29 Січня, 2024 р., 09:43
Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом.
22 Січня, 2024 р., 11:49
БФ "Право на захист" – українська неурядова гуманітарна правозахисна організація, спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав осіб без громадянства, біженців, внутрішньо та зовнішньо переміщених осіб та осіб, що постраждали від війни.
19 Січня, 2024 р., 08:42
Запрошуємо жінок, які проживають у Вінницькій області, до навчання у Бізнес-школах, що відбудуться протягом лютого-березня 2024 р. у Трускавці.  Якщо ви маєте бажання та готові розвиватися як підприємиця, маєте бізнес-ідею або вже робите перші кроки у її реалізації, при цьому потребуєте інформаційної та психологічної підтримки для започаткування та розвитку власної справи, запрошуємо вас взяти участь у 5-ти денній Бізнес-школі, що відбудеться протягом лютого - березня 2024 року у м. Трускавець.  Під час навчання у Школі ви зможете опанувати як базові знання з ведення бізнесу, так і отримати більш поглиблине навчання - залежно від обраної Школи. За необхідності ви зможете взяти з собою дитину 8-16 років (лише на школу 18-22 лютого).  Дати та формати проведення Бізнес-шкіл: - 13-17 лютого - поглиблена (запрошуємо без дітей тих жінок, хто проходили подібне навчання раніше); - 18-22 лютого - базова (запрошуємо тих жінок, хто має необхідність взяти дитину); - 19-23 березня - базова (запрошуємо до участі без дітей); - 29 березня - 02 квітня - базова (запрошуємо до участі без дітей).  Після проходження навчання у Бізнес-школі ви зможете також отримати: - до 2-х годин індивідуальної професійної підтримки - до 3-х годин індивідуальної психологічної підтримки - участь у стаді-турах з метою вивчення успішного досвіду ведення бізнесу підприємицями Вінницької області.
29 Грудня, 2023 р., 08:25
          До 31 грудня 2023 року триває перехідний період для осіб, які отримують щомісячні компенсаційні виплати по догляду за особами з інвалідністю І групи або особами старше 80-ти років, призначені відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 1996 року № 832 «Про підвищення розмірів державної допомоги окремим категоріям громадян».
25 Грудня, 2023 р., 13:42
Ви внутрішньо переміщена особа ? Потребуєте консультацій чи допомоги ?   Саме для вас у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України працюють цілодобові гарячі лінії 15-48 та Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб.   Для отримання кваліфікованої допомоги зверніться за телефонами: 15-48 або (066) 813 62 39   Для комунікації через Вотсап/Телеграм/Вайбер - (096) 078 84 33 Держава дбає про Вас  Більше інформації за посиланням - minre.gov.ua
07 Грудня, 2023 р., 09:26
05 грудня 2023 року, до Тульчинської міської територіальної громади з робочим візитом завітали представники Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» в рамках реалізації проекту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов’язаного з війною, гендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми чи експлуатації у Вінницькій області».
05 Грудня, 2023 р., 08:25
Тульчинська міська рада висловлює щиру подяку Благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" за великодушну підтримку та надані ціних ресурси для нашої роботи. Ці технічні засоби не лише покращать ефективність наших робочих процесів, але й дозволять нам забезпечувати високоякісні послуги та розвивати нашу діяльність на благо нашої спільноти. Ваша безперечна готовність допомагати важливими ресурсами свідчить про велику відданість і соціальну відповідальність Благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез". Ще одним важливим аспектом, який ми хочемо підкреслити, є Ваша активна роль у створенні та підтримці соціальних ініціатив нашого міста. Особливо важливою для нас була ініціатива з впровадження Соціального паспорту, участь у формуванні Ради Внутрішньо переміщених осіб Тульчинської громади. Цей інноваційний проект не лише сприяє ефективнішій взаємодії з мешканцями, але й створює підґрунтя для подальшого розвитку нашого міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь