Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

27 Листопада, 2019 р., 11:11
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Співробітники Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області області не залишилися осторонь та в рамках акції провели просвітницький захід на тему: « Ні агресії і насильству…».
08 Листопада, 2019 р., 15:51
Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.
07 Листопада, 2019 р., 15:36
7 листопада 2019 року працівниками Тульчинського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, забезпечено роботу дистанційного пункту прийому громадян у Тульчинському районному відділі філії Центру пробації у Вінницькій області.
29 Жовтня, 2019 р., 16:52
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію») 
28 Жовтня, 2019 р., 16:25
У рамках пробації впроваджено новацію судового процесу – складення та подання персоналом пробації досудової доповіді щодо обвинувачених. Досудова доповідь потрібна для того, щоб суддя мав можливість винести справедливий вирок, отримавши інформацію не лише про неправомірний вчинок, але й додаткові дані про особу, яка підозрюється у його вчиненні, а також рекомендації щодо заходів, спрямованих на мінімізацію ризику повторного вчинення неповнолітнім кримінальних дій. 
28 Жовтня, 2019 р., 16:23
Для засуджених, особливо тих, які тривалий час відбували покарання, адаптація до життя на волі в сучасних умовах може бути досить складною.
18 Жовтня, 2019 р., 15:42
З нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, 18 жовтня 2019 року в Тульчині пройшла вулична акція. 
27 Вересня, 2019 р., 15:51
27 вересня 2019 року начальником Тульчинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області Русланом Колійчуком була проведена робоча зустріч з начальником Тульчинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Олегом Бешлегою та державними виконавцями відділу.
27 Вересня, 2019 р., 15:48
Відповідно до Положення про організацію діяльності волонтерів пробації, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 17.01.2017 № 98/5, передбачається, що діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених  Кримінально-виконавчим кодексом України , Законом України «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь