Пошук

Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

19 Лютого, 2021 р., 14:58
Впровадження пробації в Україні – це не лише крок назустріч європейським стандартам роботи з правопорушниками, але й можливість виправлення  правопорушників без ув’язнення, допомога їм зрозуміти і виправити свої помилки. Пробація являє собою систему виконання покарань без позбавлення волі, яка орієнтована не лише на контроль та нагляд за засудженими, а й на надання консультаційної допомоги у напрямі зміни умов життя правопорушника.
05 Лютого, 2021 р., 11:32
Працівниками Тульчинського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, забезпечено роботу дистанційного пункту прийому громадян у Тульчинському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області. Прийом засуджених проводив начальник бюро Руслан Швець. Під час роботи громадянам на обліку пробації були надані безкоштовні юридичні консультації по різних правових питаннях.  По завершенню заходу Руслан Швець зазначив, що важливо, щоб громадяни на обліку пробації отримували інформацію про свої права та можливості для їх захисту. Також присутнім було роздано інформаційні буклети та проінформовано про те, куди їм звертатися за допомогою у випадку порушення їхніх прав. Тульчинський РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області
21 Січня, 2021 р., 11:21
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»)
05 Січня, 2021 р., 14:27
У зв'язку з пандемією коронавірусу та роботи з клієнтами в умовах карантину профспілчани Тульчинського відділу пробації отримали від Профспілкової організації персоналу Державної установи «Центр пробації» дезінфікуючі засоби та захисні маски, адже захист здоров’я працівників пробації залишається актуальним питанням захисту їх прав та інтересів. 
15 Грудня, 2020 р., 10:49
В рамках Всеукраїнського тижня права у приміщенні Тульчинського відділу пробації спільно з працівниками відділу Тульчинське бюро правової допомоги було проведено лекції, бесіди, тематичні зустрічі з громадянами на обліку пробації.  Тематика стосувалась правових знань та освіченості засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Під час заходів надано інформацію про можливість отримання безоплатної правової допомоги, про їхні права та обов’язки, наслідки вчинення правопорушень, види відповідальності за недотримання законодавчих норм.
04 Грудня, 2020 р., 17:56
Волонтерство — це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання — те, що веде волонтерів вперед.  Не кожен, відкинувши свої справи і потреби в сторони, може прийти на допомогу тому, хто потребує. Бути волонтером може тільки по- справжньому добра і чуйна людина.
26 Листопада, 2020 р., 16:39
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність громадян про всі форми насильства. 26 листопада 2020 року в приміщенні Тульчинського відділення поліції відбулася робоча зустріч старшого інспектора відділу пробації Алли Федорової з начальником відділу превентивної діяльності Олександром Валігурським. Під час зустрічі був напрацьований спільний алгоритм дій у протидії насильства, а також обговорено план заходів та умови проведення інформаційної кампанії під час всеукраїнської акції.
09 Листопада, 2020 р., 14:24
День української писемності та мови відзначають 9 листопада вже 23 роки поспіль. Свято було засновано в листопаді 1997 року. За православним календарем — це день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця – письменника-агіографа, основоположника давньоруської історіографії, першого історика Київської Русі. Дослідники вважають, що саме з Нестора-літописця починається писемна українська мова. Всеукраїнський радіодиктант національної єдності був започаткований у 2000 році з метою єднання навколо мови. До Дня української писемності та мови працівники Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області спільно з громадянами на обліку пробації долучились до написання радіодиктанту, щоб перевірити свою грамотність та долучитися до національного філологічного флешмобу.
22 Жовтня, 2020 р., 15:18
В період карантину працівники Тульчинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області продовжують свою роботу, дотримуючись правил та умов. 20 жовтня 2020 року була проведенна для засуджених профілактична бесіду на тему: «Здоровий спосіб життя запорука успіху». Даний захід мав на меті виховання свідомого ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих як найвищої соціальної цінності, формування здорового способу життя, профілактика зловживання алкоголем та уміння формувати почуття відповідальності за свої дії та вчинки. Проведення подібних заходів має спонукати громадян на обліку пробації до ведення здорового способу життя, що є однією з цілей служби пробації.
20 Жовтня, 2020 р., 16:37
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття.  Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію») Уповноважені органи пробації працюють з такими категоріями громадян, як:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь