Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

28 Грудня, 2018 р., 10:42
 10 грудня  для студентів ВПУ № 41 м. Тульчин психологом навчального закладу Кушнір Світланою було організовано виховний захід на тему: «Знай та поважай свої права», на який були запрошені працівники Тульчинського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області. Заступник начальника відділу Панчук Олена ознайомила присутніх зі змістом основних статей Конституції, Законів   України, розповіла про Конвенцію ООН «Про права дитини», історію створення Декларації прав людини. Психолог уповноваженого органу з питань пробації Цюпко Анна навела життєві приклади, проаналізувала конкретні конфліктні ситуації та методи їх вирішення у правовому полі.
28 Грудня, 2018 р., 10:41
          14 грудня 2018 року  в рамках #ВсеукраїнськийТижденьПрава?  працівниками  Тульчинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області  було організовано та  проведено інформаційно - правовий захід для підоблікових з питань реалізації і захисту прав людини, на який  запрошено головного спеціаліста Управління соціального захисту населення Тульчинської РДА  Олену Лісевич.           Присутнім було цікаво і корисно довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України та Декларації ООН про права людини, адже дуже часто наші повсякденні вчинки мають правові наслідки. Життєві приклади, конкретні ситуації які розглядалися під час заходу змусили замислитись суб’єктів пробації над необхідністю знати закони нашої країни та вміти їх застосовувати. 
28 Грудня, 2018 р., 10:39
Нині Україна просувається по шляху побудови правової держави. У цей період важливим є формування у народу нового правового мислення, набуття знань про життєво необхідні закони і про вміння використовувати їх у повсякденному житті.
28 Грудня, 2018 р., 10:35
Одним із аспектів всебічного розвитку особистості дитини і підлітка  є висока правова культура. Адже не можна вважати фізично здорову людину всібічно розвиненою, коли вона, маючи широкі знання, добре працюючи або навчаючись, порушує закони. Здатність людини розуміти правила співжиття і вимоги законів та відповідним чином поводитися не є вродженою, вона формується під впливом спеціальних виховних заходів, є наслідком спілкування з іншими людьми, участі в різних видах діяльності.
13 Грудня, 2018 р., 09:01
Прийнятим у лютому 2015 року Законом України «Про пробацію» передбачено новий інструмент роботи із засудженими – пробаційні програми, які призначаються за рішенням суду особі, звільненій від відбування покарання з випробуванням, та передбачає комплекс заходів, спрямованих на корекцію соціальної поведінки або її окремих проявів, формування соціально сприятливих змін особистості, які можливо об’єктивно перевірити (програми психологічної корекції та програми соціальної адаптації спрямовані на усунення негативних факторів, що впливали та можуть в подальшому впливати на поведінку правопорушника).
13 Грудня, 2018 р., 08:59
Що таке досудова доповідь?
26 Листопада, 2018 р., 12:07
 25 листопада вся світова громадськість відзначає Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, яке є одним з ключових перешкод на шляху до забезпечення гендерної рівності.
19 Листопада, 2018 р., 14:41
Насильство є таким же стародавнім, як і саме людство. Із розвитком цивілізації його прояви не лише не зменшилися, а й набули катастрофічних розмірів. У всьому світі воно щорічно стає причиною смерті більше 1,5 мільйонів людей.
19 Листопада, 2018 р., 14:34
З метою сформувати в субєктів пробації поняття про наркотичні речовини і речовини прирівняні до них, показати їх згубну дію на організм людини, 6 листопада 2018 року працівниками Тульчинського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області спільно з установою «Центр духовної та соціально психологічної реабілітації Джерело Життя» проведено інформаційно-просвітницьку роботу з підобліковими на тему:  «Наркотики і наркоманія – підступний ворог людства».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь