Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

27 Червня, 2019 р., 09:05
Все більше людей у всьому світі піддаються спокусі і потрапляють в мережі цього пороку, думаючи, що миттєво вирішують всі свої проблеми. 
26 Червня, 2019 р., 17:21
25 червня працівники Тульчинського районного відділу з неповнолітньою громадянкою на обліку пробації провели бесіду профілактичного характеру на тему «Відносини між матір’ю та донькою» в ході якої засудженій було роз’яснено про стосунки між матір'ю й донькою. Особливо дана проблема загострюється в підлітковий період, коли дівчатка відвертаються від своїх матерів і зближуються із друзями. Матері намагаються подолати неприйняття доньок, при цьому відчайдушно докладають зусиль, аби захистити їх від болю, якого вони самі, можливо, зазнали в підлітковому віці. Іноді спілкування між ними зовсім припиняється, а разом з тим і чітке розуміння того, що відбувається в житті кожної. Найперший і головний метод який був розкритий при подолання конфліктів між членами родини це усвідомити проблему, не ховатися від неї а йти на компроміси. На завершення бесіди засудженій була надана порада проте, що потрібно говорити один з одним, бути уважнішим до членів сім’ї та їх інтересів, і тоді вас обійдуть стороною сімейні конфлікти та способи їх вирішення не знадобляться.
24 Червня, 2019 р., 15:57
#пробація_в_дії 7 червня 2019 року  психолог Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області Анна Цюпко разом з неповнолітніми громадянами, які перебувають на обліку, було відвідано Міжнародний оперний фестиваль OPERAFEST TULCHYN. 
10 Червня, 2019 р., 12:52
6 червня працівники Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області спільно з начальником Тульчинського відділу безоплатної правової допомоги Русланом Швецем та представниками установи «Центр духовної та соціально психологічної реабілітації «Джерело Життя» провели виховну годину для засуджених на тему: «Моє майбутнє – яким воно має бути». Під час заходу розповідалось про те що майбутнє – це незвіданий шлях, непроста доріжка, яка до кінця невідома звичайній людині. Життя буває різним, але кожному хочеться бачити себе у майбутньому радісним та щасливим про те щоб відчувати себе життєрадісним потрібно зробити вибір для себе та своїх рідних. Директор Центру Ігор Боковенко наголосив на тому, щоб уявити своє майбутнє, потрібно насамперед поставити перед собою ціль і намагатися досягти її. Тоді легше жити, бо людина знає, що їй потрібно від життя, знає, чого саме вона хоче. Заходи даного напрямку допомагають громадянам на обліку пробації усвідомлювати зміст людського життя, сприяти вдосконаленню загальнолюдських цінностей та спонукають до життєвих цілей.
31 Травня, 2019 р., 14:51
29 травня працівники Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей провели із неповнолітніми засудженими просвітницький захід на тему: «Я знаю свої права». Метою заходу було роз’яснення дітям їх прав та підвищення рівня обізнаності при виконанні своїх обов’язків.  Підлітків привітали зі святом, побажали їм успіхів у навчанні та гарного настрою. Крім того працівники відділу Руслан Колійчук та Олена Панчук ознайомили присутніх з їхніми основними правами та обов’язками. Надали кваліфікацію різним видам порушень, навели практичні приклади, розповіли про те, до чого призводить неповага до закону та про відповідальність, яка наступає для дітей згідно законодавства України .   Заходи даної направленості мають велике значення, адже неповнолітні громадяни на обліку пробації мають не тільки користуватись своїми правами, а й свідомо обирати правослухняну поведінку.
23 Травня, 2019 р., 08:25
Однією з основних цілей у роботі працівників уповноважених органів питань пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень. З метою попередження рецидивної злочинності та шляхом вдосконалення виховання неповнолітніх осіб 22 травня 2019 року була проведена робоча зустріч старшим інспектором уповноваженого органу з питань пробації м. Тульчин Аллою Федоровою з начальником відділу превентивної діяльності Тульчинського ВП Олександром Валігурським. Під час зустрічі було визначено спільні заходи попередження дитячої злочинності та способи перевиховання неповнолітніх осіб. Наразі на обліку у відділі  перебуває 2 неповнолітніх які переступили межу закону та потребують особливої уваги з боку працівників превентивної поліції та уповноваженого органу з питань пробації. Наша співпраця у вихованні підростаючого покоління – це крок до того, щоб неповнолітні відчували, що дорослі їх розуміють та підтримують, ми намагаємося докласти максимум зусиль, аби ті діти, які раз оступилися, стали на шлях виправлення – зазначила Алла Федорова.
21 Травня, 2019 р., 15:11
20 травня 2019 року відбулася спільна робоча зустріч начальника Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області області  Руслана  Колійчука (https://www.facebook.com/profile.php?id=100017161206951)     та військового комісара Тульчинського районного військового комісаріату Романа Сватка.
13 Травня, 2019 р., 16:10
13 травня у Тульчинському районному відділі філії Центру пробації у Вінницькій області пройшла робоча зустріч начальника відділу Руслана Колійчука з помічником директора установи «Центр духовної та соціально психологічної реабілітації «Джерело Життя» Олександром Трегубовим, під час якої підписано договір про провадження волонтерської діяльності пов’язаною з пробацією. Олександра Трегубова було ознайомлено з нормативними документами, на підставі яких діє волонтер пробації, а саме з Законом України «Про волонтерську діяльність», законами України «Про захист персональних даних» та Законом України «Про пробацію». Також в ході зустрічі сторони детально обговорили напрямки співпраці та подальші дії, щодо надання допомоги громадянам на обліку пробації, які опинились в складній життєвій ситуації. «Діяльність волонтера в пробації – це велика відповідальність та допомога у вирішенні конфліктних та складних ситуацій. Тільки спільні зусилля зможуть допомогти засудженим переглянути свій погляд на життя і стати на шлях виправлення», - зазначив начальник відділу Руслан Колійчук  Олена Панчук Тульчинський районний відділ
25 Квітня, 2019 р., 15:14
#пробація_в_дії  24 квітня працівники Тульчинського районного відділу разом з неповнолітніми підобліковими долучилися до флешмобу #СТОПНАРКОТИК_КОЛЬОРИЖИТТЯ.
25 Квітня, 2019 р., 15:12
Україна - держава з багатовіковою історією та культурою. Кожна епоха залишає нам у спадщину пам'ятку архітектури чи історії, що зберігає в собі.  У кожному регіоні є свої визначні пам'ятки. Це справжній скарб, наша гордість і надбання. До наших днів зберігся в Тульчині Палац Потоцьких, пам'ятка, якою пишаються жителі цього історичного міста. Саме тому, з нагоди Міжнародного дня пам’ятників та історичних місць, Дня пам’яток історії та культури працівниками Тульчинського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області проведено захід для неповнолітніх клієнтів пробації під назвою «Архітектурна рапсодія Поділля».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь