Безпека праці – основа життєдіяльності людей

Дата: 01.12.2022 16:37
Кількість переглядів: 175

Спілкуючись із потерпілими на виробництві, їх сім’ями, розслідуючи у складі комісій нещасні випадки стає очевидним що лише доля секунди відділяє звичне життя людини від проблем, болю, а то й смерті.
Завдання роботодавця – мінімізувати ризик професійної травми чи захворювання для всіх застрахованих осіб. Максимально ефективно це можна зробити створивши безпечні умови праці, дотримуватись стандартів та спільними зусиллями зі застрахованими особами запобігати будь-яким нещасним випадкам на робочому місці.

Якщо хтось побачив небезпечну ситуацію поруч, варто попередити нещастя.
Хтось не одягнув засоби індивідуального захисту, не виконав головні інструкції – потрібно зупинити, роз’яснити, можливо, це допоможе зберегти чиєсь здоров’я і життя.

Хотілося донести до свідомості працівників інформацію щодо особистої відповідальності за власну безпеку й оточуючих, а керівника – за безпеку праці колективу, та звернути увагу керівників підприємств, які здійснюють свою діяльність у сферах із підвищеним ризиком настання нещасних випадків, на здійснення заходів щодо попередження виробничого травматизму.

Коли працівники при виконанні ремонтних робіт на вулицях та автошляхах, на будівництві та в інших місцях із підвищеним ризиком травматизму перебувають у захисних касках, світловідбивальних жилетах та інших засобах індивідуального захисту, вони передусім дбають про своє майбутнє, особливо зараз в умовах військової агресії росії проти нашої країни, коли за браком потужностей енергетичних систем введені лімітовані графіки подачі електроенергії на підприємства в організації та приватні оселі громадян.

Шановні співвідчизники в цей непростий час давайте згуртуємось для того щоб зберегти життя та здоров»я наших людей.

Страховий експерт з охорони праці Сергій Пашенько

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь