Шановні жителі Тульчинської громади!

Дата: 25.11.2022 16:46
Кількість переглядів: 146

Фінансове управління Тульчинської міської ради повідомляє, що на даний час органами податкової служби завершено нарахування фізичним особам плати за землю за 2022 рік та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 2021 рік.
Повідомлення-рішення про сплату майнових податків сформовані. Обов‘язок щодо сплати податків фізичними особами виникає протягом 60 календарних днів з моменту отримання відповідного повідомлення.

Нагадуємо про обов‘язковість сплати цих податків до бюджету громади. Якщо Ви отримали повідомлення рішення про сплату земельного податку та податку на нерухоме майно - розрахуйтесь із боргами перед бюджетом!
Ті, хто не отримав, можна звернутися до податкових органів з документами, або сплатити розраховані самостійно суми через особистий кабінет, аби уникнути ймовірних штрафних санкцій у майбутньому.

Враховуючи те, що сьогодні наша держава знаходиться у стані війни, на громади, на території яких не ведуться бойові дії, покладена особлива відповідальність із забезпечення надходжень до бюджету. Тому сплата податків для нас є одним з першочергових завдань.

Сьогодні кожен з нас боєць: хто на фронті зі зброєю в руках, а хто в тилу, як ми з вами. І головне наше завдання – це забезпечити економічний розвиток громади і держави. Давайте добросовісно виконувати податкові обов’язки. Так ми зможемо забезпечити фінансування військових та соціальних потреб і у такий спосіб наблизити перемогу.

Будьте свідомими громадянами, патріотами своєї країни та впевнено тримайте економічний фронт нашої держави!
Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь