Пошук

Орден "За мужність" вручили сім'ї загиблого військового Ігоря Бурдейного

Дата: 22.09.2022 17:11
Кількість переглядів: 457

Відповідно до Указу Президента України №224/2022 від 9 квітня 2022 року, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, БУРДЕЙНОГО Ігоря Олександровича посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Сьогодні від імені Президента України Володимира Зеленського почесну нагороду родині загиблого воїна вручили командир та побратими 101 окремого полку зв'язку та радіотехнічного забезпечення Повітряних Сил ЗСУ, секретар Тульчинської міської ради Віталій Чуба та завідувач сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Деркач.

Ігор Бурдейний народився 16 лютого 1992 року, закінчив школу в селі Зарічному, а після закінчення технікуму ветеринарної медицини у м.Тульчині, повідомив батькам про свій намір стати військовим ще мирної тоді України.

За направленням військкомату у травні 2011 року пішов до учбової частини у м. Гайсин, а потім за розподілом до військової частини №2656 у м. Вінниця.

15 липня 2021 року Ігор підписав контракт ще на 2 роки і 19 жовтня 2021 року поїхав в м. Краматорськ, вже будучи на той час старшим сержантом і начальником радіостанції взводу.

21 березня 2022 року ворожа ракета несподівано обірвала життя Ігоря Бурдейного та інших захисників України, які несли службу на аеродромі міста Краматорськ.

Глибоко співчуваємо родині Ігоря Бурдейного. Біль від втрати нестерпний, та пам’ять про нього житиме вічно. Прийміть слова подяки та шани за те, що виховали патріота та справжнього захисника України і нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цей важкий біль втрати рідної людини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь