До уваги жителів громади

Дата: 11.08.2022 14:45
Кількість переглядів: 107

Фото без описуВ умовах підготовки підприємств до опалювального періоду 2022/2023 рр. одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті комунальні послуги.

       Кожен з нас є споживачем житлово-комунальних послуг. Відносини між надавачем та споживачем даних послуг регулюються Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Цивільним кодексом України, Законом України «Про захист прав споживачів» тощо.

     Договірні відносини передбачають не тільки обов’язки надавача послуг вчасно, якісно їх надавати та захищати права споживачів, а й обов’язок споживача оплачувати спожиті послуги.

     Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води.

       З огляду на зазначене, просимо жителів громади, які є отримувачами житлових субсидій та пільг, вчасно та в повному обсязі сплачувати за спожиті комунальні послуги та не накопичувати боргів перед підприємствами – надавачами послуг.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь