Пошук

Випікали «жайворонків» та «закликали» весну

Дата: 17.02.2022 10:47
Кількість переглядів: 454

Стрітення – одне з дванадцяти головних християнських свят. Припадає Стрітення на 40 –й день після Різдва, тому православні зустрічають його 15 лютого. Згідно з релігійними віруваннями, саме цього дня Діва Марія принесла Ісуса до храму, де її зустрів Симеон – старець, якому на той час було близько 300 років. Йому судилося жити, доки він не зустріне Сина Божого. 

У світле свято Стрітення не залишилися без уваги одинокі люди похилого віку та особи з інвалідністю відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання (с.Клебань) КУ ЦНСП Тульчинської міської ради. Кухарі пригощали їх святковим обідом та традиційною обрядовою випічкою у вигляді жайворонків, як символів весни. Запах випічки рознісся по всій їдальні, навіявши домашню атмосферу тепла і затишку. На цьому свято не закінчилось, до мешканців відділення завітали працівники управління соціального захисту населення Тульчинської міської ради на чолі з начальником Аллою Авраменко з смачними гостинцями та гарними привітаннями. Зустріч була теплою та зворушливою.

Колектив Центру та отримувачі соціальних послуг щиро дякують працівникам управління соціального захисту населення Тульчинської міської ради за святковий настрій, гостинці та турботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь