Пошук

ДЯКУЄМО ЗА УВАГУ ТА ТУРБОТУ

Дата: 06.01.2022 19:36
Кількість переглядів: 948

В очікувані новорічно-різдвяних свят ми з вірою дивимось вперед, ставимо перед собою нові цілі і завдання.  Всі без винятку, і дорослі, і діти в передчутті чудових свят. Це свято ми створюємо самі, а одинокі люди похилого віку та особи з інвалідністю відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання КУ ЦНСП Тульчинської міської ради чекають на свято від нас, надавачів соціальних послуг та гостей, яким не байдужа доля одиноких людей. Тож напередодні Нового року до мешканців відділення з гостинцями завітали Тульчинський міський голова Валерій Весняний, секретар міської ради Віталій Чуба, начальник фінансового управління Тульчинської міської ради Ірина Тихонюк, депутат міської ради та голова депутатської фракції Українська Стратегія Гройсмана Юрій Деркач, депутат міської ради та голова постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров′я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю Віталій Поліщук.

Міський голова Валерій Весняний привітав мешканців відділення з новорічно-різдвяними святами, побажавши міцного здоров’я, добра, благополуччя та миру. Зустріч була щирою та теплою. Одинокі літні люди отримали від гостей не тільки гарний настрій, а й багато фруктів, так як зазвичай новорічно-різдвяні свята пахнуть цитрусовими, телевізор, а від Віталія Чуби ще й новорічну ялинку. Завідувач відділення Борис Горпинич з найкращими побажаннями здоров’я та радості, вручив солодкі подарунки та вітальні листівки від народного депутата України Лариси Білозір.

Мешканцям відділення не потрібно щось особливе, лише елементарне – увага та турбота. Зі сльозами на очах та безмежною вдячністю літні люди дякували за привітання та гостинці.
Адміністрація комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради дякує народному депутату України Ларисі Білозір, Тульчинському міському голові Валерію Весняному та всім представникам Тульчинської міської ради за увагу до людей похилого віку. Ви створили атмосферу свята, наші підопічні були зігріті турботою, пораділи привітанням, гостинцям та на певний час змогли забути про свої біди і хвороби.
Вітаємо Вас з Різдвом Христовим! Бажаємо міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, натхнення творити добро та радісних свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь