ОГОЛОШЕННЯ про громадське обговорення проєкту рішення «Про бюджет Тульчинської міської територіальної громади на 2022 рік»

Дата: 29.11.2021 14:09
Кількість переглядів: 593

Відповідно до Бюджетного регламенту міської ради та з метою забезпечення конституційних прав громадян щодо створення можливості брати участь в обговоренні нагальних проблем, на які спрямовуються кошти бюджету громади, Тульчинська міська рада проводить громадське обговорення проєкту бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2022 рік.

В зв’язку із запровадженими карантинними обмеженнями, задля уникнення розповсюдження короновірусної хвороби серед населення, обговорення проєкту рішення «Про бюджет Тульчинської міської територіальної громади на 2022 рік» проводитиметься в режимі on-line. До обговорення запрошуються жителі Тульчинської міської територіальної громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та господарюючих суб'єктів.

Пропозиції просимо надавати до фінансового управління Тульчинської міської ради за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 86, або надсилати на електронну пошту tulchinotg@gmail.com з поміткою «Бюджет 2022» в термін до 10 грудня 2021 року.

Візуалізована презентація бюджету та проєкт рішення сесії із додатками, пояснювальна записка, інформація про хід виконання бюджету у поточному періоді, порівняльні таблиці планових показників за доходами і видатками розміщені на офіційному  сайті Тульчинської міської ради за посиланням:  http://tulchynska.gromada.org.ua/formuvannya-bjudzhetu-gromadi-13-26-44-09-08-2021/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь