Пошук

21 вересня - День миру

Дата: 21.09.2022 09:20
Кількість переглядів: 648

Шановні жителі Тульчинської міської територіальної громади! Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але вже восьмий рік поспіль на Сході держави ведуться бойові дії, та вже 210-й день повномасштабної війни росії проти України.  Такі прості слова з побажаннями миру стали головними і визначальними у житті кожного українця. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і майбутнього.

Генеральна Асамблея ООН проголосила 21 вересня Міжнародним днем миру, днем загального припинення вогню і відмови від насильства. 

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Нехай цей світлий день стане символом надії на краще, гарантом подолання усіх перешкод та ворогів. Мир, як і будь-яке благо, залежить від зусиль та єдності людей. Мир - це наше прагнення, і від нас залежить його досягнення.

У День Миру бажаю усім міцного здоров'я, наснаги, терпіння, мудрості у прийнятті важливих рішень. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!

З повагою,

міський голова Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь