Пошук

Бюджетна комісія міської ради погодила доопрацьований проєкт бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2021 рік

Дата: 18.12.2020 08:24
Кількість переглядів: 533

17 грудня 2020 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі, на якому було розглянуто доопрацьований проєкт бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2021 рік.

ЇЇ засідання стало підсумком усієї роботи по формуванню бюджету громади. Так, прогнозний обсяг бюджету на 2021 рік становить 347,1 млн.грн., обсяг власних доходів загального фонду передбачений в сумі 232,0 млн.грн., що більше очікуваного виконання 2020 року на 11,6%.

Під час доопрацювання бюджету громади враховано збереження зарахування у наступному році частини (13,44%) акцизного податку на пальне, а також обсяги міжбюджетних трансфертів, що будуть надходити із обласного бюджету.
В ході обговорення проєкту бюджету на 2021 рік комісією прийнято рішення схвалити доопрацьований проєкт рішення «Про бюджет Тульчинської міської територіальної громади на 2021 рік» та винести його на розгляд чергової сесії міської ради, яка відбудеться 23 грудня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь