Пошук

МАЙСТЕР - КЛАС з квілінгу «Калинові грона»

Дата: 30.01.2020 14:53
Кількість переглядів: 386

Однією з форм соціальної роботи є організація дозвілля для людей поважного віку. Так 29 січня цього року працівники КУ «Тульчинський територіальний центр» разом з підопічними провели майстер – клас з квілінгу. Квілінг – мистецтво виготовлення плоских або об’ємних композицій зі скручених у спіралі смужок паперу. За допомогою даної техніки можна змайструвати массу цікавих речей, прикрасити листівки чи подарунки, а вироби стануть чудовим доповненням до інтер’єру чи приємним подарунком. Оригінальна ідея, трохи техніки, мінімум інструментів для роботи – і готовий справжній витвір власними руками. 

Мета заходу - познайомити учасників з технікою квілінгу, навчити скручувати в спіральки вузькі та довгі смужки паперу, міняти їх форму і створювати з отриманих деталей композиції. Завдання, яке поставили перед собою учасники майстер-класу – це виготовлення панно «Калинові грона» для оформлення інтер’єру актового залу, де проходять всі наші заходи.

Учасники майстер-класу з натхненням виготовили елементи задуманої композиції, а створення вже самої композиції буде на черговому майстер- класі. Захід приніс багато позитивних емоцій, гарний настрій та щире спілкування. Також присутні мали можливість оглянути картини виготовлені технікою квілінгу справжніх майстринь. Працівники територіального центру пригостили всіх присутніх солодощами та гарячим чаєм.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь