Людина починається з добра

Дата: 29.01.2020 08:09
Кількість переглядів: 303

Жителі та колектив відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КУ «Тульчинський територіальний центр» висловлюють велику вдячність за святкову концертну програму та набори солодощів з нагоди Старого Нового року учням та педагогам навчально- виховного комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3-гімназії ім.О.С.Пушкіна м.Тульчина (директор Швець В.І.) та Тульчинській релігійній громаді адвентистів сьомого дня (пастор Артемчук О. М.), за колядки та щедрівки прихожанам Тиманівської церкви Ікони Казанської Божої Матері, учням та педагогам Тульчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (директор Плотицький М.А.) за тематичний концерт до Дня соборності України, виготовлені учнями паперові голуби, малюнки та великі пакунки солодощів. 

Сказати, що Ви молодці чи просто хороші – замало, бо не ми Вам говоримо, що ми є, а саме Ви своїми вчинками, подарунками підтверджуєте, що Ви постійно турбуєтеся за людей похилого віку. І так стає приємно і тепло вже
від того, що не працює банальний вислів «Кому потрібні чужі проблеми?».

Кожен Ваш приїзд – свято, не тільки тому, що даруєте подарунки, а тепле відношення до самотніх людей. Вже стало традицією навідати стареньких, поспілкуватись та порадувати їх гостинцями для учнівських колективів м.Тульчина, сіл Тиманівка і Суворівка. Так виховується співчуття, доброта й бажання допомагати людям, які цього потребують. За що окреме спасибі батькам учнів, педагогічним колективам та відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради (начальник Митрицан М.М.). Після зустрічі з Вами наші підопічні ще довго знаходяться під приємними враженнями і діляться своїми емоціями з іншими.
Добро спішіть творити, люди,
Воно, як сонце, серце зігріва.
Хай оживає істина стара,
Людина починається з добра.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь