Пошук

Бюджетна комісія міської ради погодила доопрацьований проєкт бюджету Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади на 2020 рік

Дата: 17.12.2019 08:07
Кількість переглядів: 682

У понеділок  16 грудня 2019 року, постійна комісія міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі розглянула доопрацьований проєкт бюджету Тульчинської міської ОТГ на 2020 рік.ЇЇ засідання  стало підсумком роботи робочої групи з питань формування бюджету громади. Скоригований проєкт рішення представила начальник фінансового управління Ірина Тихонюк.

Так, прогнозний обсяг бюджету становить 190,1 млн.грн., обсяг власних доходів загального фонду передбачений в сумі 133,25 млн.грн., що більше очікуваного виконання 2019 року на 9,2%.

Під час доопрацювання видаткової частини бюджету громади враховано видатки на реалізацію у 2020 році проєктів-переможців громадського бюджету, скориговано обсяги субвенцій до районного бюджету та передбачено видатки на капітальний ремонт приміщення для облаштування центру надання адміністративних послуг Тульчинської міської ради.

В ході обговорення проєкту бюджету на 2020 рік комісією прийнято рішення схвалити доопрацьований проєкт рішення «Про бюджет Тульчинської міської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» та винести його на розгляд чергової сесії міської ради, яка відбудеться 20 грудня 2019 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь