Подяка та низький уклін Вам, шановні добродії!

Дата: 19.09.2019 16:36
Кількість переглядів: 1761

У наш нелегкий час, коли людей, які потребують турботи і матеріальної допомоги стає все більше і більше, важко знайти людину, здатну сприймати чужі проблеми як свої, а ще надати матеріальну допомогу. І як чудово, що
такі люди є! 

Адміністрація КУ «Тульчинський територіальний центр», працівники відділення стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання, що знаходиться в с.Тиманівка та мешканці, які взяті на обслуговування, висловлюють щиру подяку за небайдужість, милосердя та благодійність голові СФГ “Вікторія” с. Холодівка Паничу Михайлу
Павловичу, Тульчинській релігійній громаді адвентистів сьомого дня (пастор Артемчук О. М.) та жителю м. Тульчина Шуляку Денису Миколайовичу. 

Саме Ви, своєю благодійною підтримкою робите життя одиноких людей похилого віку та осіб з інвалідністю кращим.
Вже стало давньою, доброю традицією для членів релігійної громади кілька разів на рік відвідувати наше відділення стаціонарного догляду та привозити людям подарунки, створюючи для них святкову атмосферу.

Нещодавно представники громади знову завітали до нас і подарували мешканцям відділення спортивний інвентар для гри в теніс. Цим самим вони здійснили мрію чоловіків, які бажали свій вільний час проводити за цією грою. Також ними подаровані тюлеві занавіски аби створити в відділенні домашній затишок і комфорт. 

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку голова СФГ “Вікторія” Панич М.П. для покращення харчування підопічних привіз 200 кг. помідорів, а житель м.Тульчина Шуляк Д.М. для  створення належних умов відпочинку і здорового способу життя підопічних, подарував телевізор та меблі в кімнату відпочинку.
Ваші добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ваш приклад показовий і для інших благодійників. 

Надаючи допомогу, Ви даруєте радість і надію.
Нехай Ваша доброта і щедрість повернеться до Вас сторицею.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь