Завершується етап "Голосування за проекти"

Дата: 15.09.2019 12:22
Кількість переглядів: 3048

Фото без описуГромадський бюджет дозволяє мешканцю взяти участь в тому, як і де бюджетні кошти можуть використовуватися для поліпшення життя міста. Весною активні жителі громади подали свої проекти, з якими ви можете ознайомитися на сайті https://tulchynska-budget.e-dem.in.ua/

Комісія з 10 проектів відібрала 8 та допустила їх до голосування.

Тепер справа за вами! Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету громади наступного року. Етап "Голосування за проекти" розпочинається з 1 вересня.

Кожний громадянин України, який зареєстрований та проживає на території Тульчинської міської ОТГ, досяг 16 років і отримав паспорт громадянина України, може проголосувати за 4 проекти, реалізація яких відбудеться за рахунок коштів бюджету громадських ініціатив (бюджету участі) у Тульчинській міській ОТГ.
Проголосувати за проекти можливо з 1 по 15 вересня паперовим способом у Тульчинській міській раді, кабінет 101 (при собі обов'язково мати паспорт), або електронним на сайті https://tulchynska-budget.e-dem.in.ua/
Авторизація здійснюватиметься через платформу e-DEM. І потрібна буде обов’язкова реєстрація через е-мейл. Така процедура робиться один раз. В подальшому Ви як користувач зможете зайти за допомогою логіна/пароля. (відеоінструкція прикріплена)
З'явилася можливість голосувати через термінали ПриватБанку за допомогою картки Привата або номера телефону (який прив'язаний до картки). Ця функція буде доступна в переліку сервісів на терміналах в дні голосування лише у місті Тульчин.

Після голосування Комісія з питань бюдету громадських ініціатив складає рейтинг проектів, до якого допускаються лише ті, що набрали не менше 50 голосів - малі проекти (до 100 000 грн.), 100 голосів - великі проекти (після 100 000 грн.).

Переможцями стануть 3 проекти, з яких 1 великий та 2 малі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь