Пошук

Тульчинський РВ з питань пробації та відділ соціальної роботи з сім’ями та дітьми Тульчинської ОТГ обговорили стан злочинності і правопорушень серед молоді

Дата: 26.09.2018 14:28
Кількість переглядів: 965

24 вересня 2018 року в приміщенні Тульчинської ОТГ відбулася робоча зустріч заступника начальника Тульчинського РВ з питань пробації Олени Панчук з представником відділу у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями та дітьми Тульчинської об’єднаної територіальної громади Боровською Оленою щодо стану злочинності та скоєння правопорушень серед осіб молодіжного віку – суб’єктів пробації.

Метою зустрічі було обговорення питань, що стосуються роботи із громадянами, які перебувають на обліку органу пробації, зокрема особами молодіжного віку та неповнолітніми, а також узгодження плану роботи та  механізму спільних дій із даною категорією на 4 квартал 2018 року. Проаналізовано проведену роботу, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Окрім цього учасники зустрічі дійшли згоди у питанні необхідності посилення інформаційно-профілактичної роботи серед суб’єктів пробації  та розроблення спільних заходів щодо профілактики злочинності в молодіжному середовищі.

Олена Панчук, Тульчинський РВ з питань пробаці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь