Інформаційно-довідкові матеріали податкової служби

13 Липня, 2018 р., 14:45
   Надання органами ДФС довідок про наявність у фізичної особи статусу підприємця чинними нормативно-правовими актами не передбачено.
13 Липня, 2018 р., 14:44
            Тульчинське відділення Немирівької ОДПІ  інформує, що з метою уникнення втрат бюджетів, у зв’язку зі зміною рахунків, встановлено перехідний період, на час якого старі рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів залишаються діючими.
13 Липня, 2018 р., 14:42
Питання оприлюднення інформації про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, у тому числі й з місцевих податків врегульовано п. 35.4 ст. 35 Податкового кодексу України, з дотриманням вимог Порядку формування і оприлюднення інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 13.02.2015 № 67 «Про затвердження форм інформації щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами; інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, та порядку їх оприлюднення».
13 Липня, 2018 р., 14:41
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє наступне.
13 Липня, 2018 р., 14:41
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє наступне.
13 Липня, 2018 р., 14:38
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє, що ставки єдиного податку для платників першої групи встановлюються у відсотках (фіксовані ставки) до розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року, другої групи - у відсотках (фіксовані ставки) до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року, третьої групи - у відсотках до доходу (відсоткові ставки) (п. 293.1 ст. 293 Податкового кодексу України, далі - ПКУ). Пунктом 293.2 ст. 293 ПКУ визначено, що фіксовані ставки єдиного податку встановлюються сільськими, селищними, міськими радами або радами об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, для фізичних осіб - підприємців, які здійснюють господарську діяльність, залежно від виду господарської діяльності, з розрахунку на календарний місяць:
13 Липня, 2018 р., 14:35
Колектив податкової служби Тульчинського  району сердечно вітає  професіоналів бухгалтерської справи !
06 Липня, 2018 р., 09:03
 Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ  звертає увагу, що відповідно до положень статті 165 Податкового кодексу України не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку на доходи фізичних осіб доходи, отримані від продажу власної сільськогосподарської продукції, яка вирощена, відгодована, виловлена, зібрана, виготовлена, вироблена, оброблена та/або перероблена безпосередньо фізичною особою на земельних ділянках, наданих їй у розмірах, встановлених Земельним кодексом України. Кодекс передбачає дотримання певних умов застосування такої пільги, які передбачені у пп. 165.1.24 п. 165.1 ст. 165 ПКУ.
06 Липня, 2018 р., 09:01
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ повідомляє, що платниками земельного податку є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь