Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради

01 Березня, 2021 р., 13:45
25 лютого 2021 року на території Тульчинського центрального стадіону фахівцями Вінницького обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» (керівник Копач Віталій Миколайович) з ініціативи КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради був проведений тренінг по скандинавській ходьбі. Заняття проведено в два етапи. Перший – теоретичне навчання. Другий – практичні навики. Із числа жителів громади, які взяті на обслуговування до відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування була сформована група для регулярних занять. До участі в подальших заняттях скандинавської ходьби запрошуються всі бажаючі.
08 Лютого, 2021 р., 15:53
Не дивлячись на негоду з гарним настроєм відвідує КУ ЦНСП Тульчинської міської ради Кобзар Світлана Андріївна, якій надається реабілітаційна допомога після травми відповідно до медичних показань та реабілітації:лікувальний масаж, лікувальна фізкультура. Світлана Андріївна отримала консультацію з питань безпеки життєдіяльності, рухової активності, раціонального харчування, участі в організованому дозвіллі (читання книг, перегляд програм в інтернеті, допомога під час зайняття рукоділлям).Такі послуги доступні кожній особі похилого віку жителям нашої громади
08 Лютого, 2021 р., 15:51
Розпочато роботу відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Тульчинської міської ради, відповідно до Державних стандартів соціальних послуг, затверджених Міністерством соціальної політики України. Відділення надає послуги за такими напрямами: фізична реабілітація, соціальне обслуговування, культурно-дозвілева діяльність.
04 Лютого, 2021 р., 08:22
Спілкування для літніх самотніх людей-життєва потреба. Небайдужі волонтери підтримують своїми благородними вчинками складні долі людей похилого віку, які перебувають в Тиманівському відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання КУ ЦНСП Тульчинської міської ради. У кожного підопічного відділення є свої історії, які не схожі одна на одну, але мають єдине спільне – їх привели сюди важкі життєві обставини. Благодійність, яку надають волонтери, є тим променем радості, який зігріває душі підопічних закладу.
05 Січня, 2021 р., 16:07
Життя – як мить, і – ціла вічність. Сьогодні так може сказати рідним, близьким, знайомим жителька с. Зарічного Лідія Петрівна Квасніцька, яка третього січня відсвяткувала свій 100-річний ювілей. Цій жінці довелося побачити все: і війну, і голод, і перемогу, пройти через сумні і радісні хвилини життя. В такий знаменний і, як сказала ювілярка, найкращий за життя день, її прийшли привітати і родичі, і близькі, і представники влади. Зі щирими та сердечними вітаннями звернулися до Лідії Петрівни керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Тульчинської міської ради Приймак Г.В., староста села Лейбак М.С., заступник директора КУ ЦНСП Тульчинської міської ради Гаврилишин І.В. та завідувач відділення соціальних послуг за місцем проживання Утюжнікова О.П., які побажали ювілярці міцного здоров’я, відмінного самопочуття та кожен день зустрічати з посмішкою, гріти серце щастям та любов’ю рідних.
13 Липня, 2020 р., 15:04
Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА спільно з громадською організацією «Фундація суспільного розвитку» провели комплекс заходів для людей пенсійного та передпенсійного віку "Активне довголіття". В рамках заходів 10 липня 2020 року організовано: on-line майстер-клас з ниткографії для мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КУ «Тульчинський територіальний центр» Тульчинської міської ради.
10 Червня, 2020 р., 09:57
До свята Трійці комунальна установа «Тульчинський територіальний центр» отримала благодійну допомогу від ФОП Левчук Юрій Тимофійович (60 кг. цукерок, 240 пляшок по 0,5 л. води солодкої та 240  пляшок по 0,5 л. води мінеральної) для 240 підопічних нашого територіального центру. Людям похилого віку, особам з інвалідністю, які перебувають в складних життєвих обставинах, завжди доречна матеріальна допомога, але передовсім важлива увага та турбота за них. Це не перша підтримка підприємця, так до Великодних свят підопічним відділення стаціонарного догляду  було роздано пасхальні кекси. 
23 Березня, 2020 р., 10:19
Шановні громадяни, пандемія коронавірусу поставила Україну і весь світ перед величезною небезпекою. З метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції в Україні запроваджено карантин, багато установ, закладів, організацій не працюють, але наша комунальна установа «Тульчинський територіальний центр» працює в більш посиленому режимі. Ми обслуговуємо найбільш вразливу категорію населення Тульчинської міської територіальної громади, це люди похилого віку та особи з інвалідністю. Саме у цій категорії людей фіксують найбільший показник смертності. Задля того, щоб убезпечити громадян від розповсюдження вірусу, ми ввели додаткові заходи санітарної обробки та деякі обмеження в відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання села Тиманівка: 
07 Лютого, 2020 р., 12:53
Шановні громадяни, при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги КУ «Тульчинський територіальний центр» Тульчинською міською радою створено соціально-транспортну службу для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади.
30 Січня, 2020 р., 14:53
Однією з форм соціальної роботи є організація дозвілля для людей поважного віку. Так 29 січня цього року працівники КУ «Тульчинський територіальний центр» разом з підопічними провели майстер – клас з квілінгу. Квілінг – мистецтво виготовлення плоских або об’ємних композицій зі скручених у спіралі смужок паперу. За допомогою даної техніки можна змайструвати массу цікавих речей, прикрасити листівки чи подарунки, а вироби стануть чудовим доповненням до інтер’єру чи приємним подарунком. Оригінальна ідея, трохи техніки, мінімум інструментів для роботи – і готовий справжній витвір власними руками. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь