Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

26 Лютого, 2020 р., 14:38
І з прийняттям Верховною Радою України Закону «Про пробацію» від 5 лютого 2015 року започатковано діяльність служби пробації в Україні. Відповідно до зазначеного нормативно-правового акту було сформовано територіальні підрозділи пробації. Одним з них є Тульчинський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області, в якому на сьогодні індивідуально-виховну роботу зі всіма категоріями суб’єктів пробації здійснює 6 працівників відділу.
25 Лютого, 2020 р., 08:12
Уже не один рік поспіль Тульчинський відділ філії Центру пробації у Вінницькій області тісно співпрацює з громадською організацією «Центр духовної та соціально психологічної реабілітації «Джерело Життя».
23 Січня, 2020 р., 09:14
22 січня 2020 року начальник Тульчинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області Руслан Колійчук провів чергову робочу зустріч з начальником Тульчинського районного відділу Державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Олегом Бешлегою.
23 Січня, 2020 р., 09:12
Організація охорони здоров’я оголосила туберкульоз справою глобального рівня. Питання профілактики цієї хвороби ще довго буде актуальним, тому знати про неї варто якомога більше.
13 Січня, 2020 р., 17:21
У світі, в тому числі і в нашій країні, зростає кількість людей, які зловживають алкогольними напоями, які викликають психічну і фізичну залежність.
09 Січня, 2020 р., 15:09
За ініціативи начальника Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області Руслана Колійчука, 9 січня 2020 року відбулася робоча зустріч з начальницею відділу у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями та дітьми Тульчинської ОТГ Тетяною Грох.
24 Грудня, 2019 р., 11:55
Під час робочої зустрічі  розглядалось питання співпраці та питання, які стосуються здійснення належного контролю за відбуванням громадських  та суспільно – корисних робіт.
19 Грудня, 2019 р., 16:43
За ініціативи Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області 18 грудня 2019 року відбувся спільний робочий захід з Тульчинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За участі директора Центру Ольги Капелюшної та психологині відділу пробації  Анни Цюпко. 
18 Грудня, 2019 р., 11:34
17 грудня 2019 року старшим інспектором Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області Аллою Федоровою проведено робочу зустріч з начальником відділу  превентивної  діяльності Тульчинського відділення поліції Олександром Валігурським.
18 Грудня, 2019 р., 11:32
Досудова доповідь складається щодо певної категорії осіб, які визначені КПК України. Так, до такої категорії слід відносити осіб, обвинувачених у вчиненні злочинів невеликої або середньої тяжкості, або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п’яти років позбавлення волі. Варто зазначити, що досудова доповідь відносно обвинувачених віком від 14 до 18 років складається незалежно від тяжкості вчиненого злочину, крім випадків, передбачених КПК України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь